Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Βούρ στον πατσά.



Από μία κλωστή κρέμονται τα ελληνοτουρκικά με την Τουρκία να συνεχίζει την προκλητική της στάση. Το βράδυ της Παρασκευής, η Άγκυρα εξέδωσε νέα NAVTEX δεσμεύοντας περιοχή ανάμεσα στη Ρόδο και την Κύπρο, όπου και θα κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Σημειώνεται ότι η διάρκεια της νέας NAVTEX είναι από σήμερα μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου. H φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις έχουν την εντολή να δρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό στην Αγκυρα.
Δηλαδη η Τουρκία έχει απελευθερώσει εντελώς τους κανόνες εμπλοκής για το Ναυτικό της, καθώς έχει δοθεί το ελεύθερο στους Τούρκους πλοιάρχους να χτυπήσουν τα ελληνικά πλοία κατά βούληση χωρίς να ζητήσουν άδεια από την Άγκυρα αφου το σημερινό πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής  τουρκικής  εφημερίδας  Γενί Σαφάκ γράφει «Έτοιμες να δράσουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις». 
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ: «Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και για σύγκρουση. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει δοθεί εντολή στους πλοιάρχους του Πολεμικού Ναυτικού να απαντούν σε πιθανές προκλήσεις, δίχως να ρωτούν στην Άγκυρα».




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΙΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...