Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

«Πανδημία κρετινισμού». Οικοδομούν την «ψυχολογία του lockdown»




Περιμένουν να φύγουν πρώτα οι τουρίστες.
269 νέα κρούσματα .98 στην Αττική και 70 στην Θεσσαλονίκη. Εκτακτα μέτρα στο ΑΧΕΠΑ λόγω 14 κρουσμάτων στο ιατρικό προσωπικό.
  
Βγήκε σήμερα ο Χαρδαλιάς με ύφος μπάτσου του 1970 και μας είπε ότι το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια και κανένας δημοσιογράφος στην αίθουσα δεν τον ρώτησε το εξής απλό: αφού από τις 1 Ιουνίου έμπαιναν από τον Προμαχώνα όσοι ήθελαν ΧΩΡΙΣ αρνητικό τεστ και αυτό επιβλήθηκε με ΚΥΑ ενάμιση ολόκληρο μήνα μετά στις 15/7 και αφού αυξήθηκαν τα κρούσματα στη Μακεδονία, πως είναι δυνατόν να φταίνε μόνο οι ιθαγενείς Έλληνες; Εσύ φταις παλιοπαπάρα που δεν ζήτησες αντικόβιντ τεστ από όλους από την 1 Ιουνίου. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για τους υπνωτισμένους της τηλεόρασης και του φέισμπουκ....
Τα στοιχεία που δίνει στην καθημερινά δημοσιότητα ο ΕΟΠΥ σχετικά με τα νέα κρούσματα του κορονοϊού δεν έχουν καμιά αξία και είναι πλασματικά διότι αναφέρονται οσα βεβαιώνονται από νοσοκομείο. ( χθες Δευτέρα 17/8/20, ανακοίνωσε 150 νέα κρούσματα, 7.222 συν., 2 θανάτους, 230 συν., και 23 ασθενείς σε ΜΕΘ, 24 χτες).

Ακόμα, όμως και με τα δικά τους "προβληματικά" στοιχεία που δίνουν, προκύπτει ότι μέσο όρο έχουμε πάνω από 230 κρούσματα καθημερινά όλο το τελευταίο διάστημα λόγω της ανεπάρκειας  και αδιαφορίας της κρατικής μηχανής και των υπευθύνων της.

Η κυβέρνηση των "αρίστων", ανακάλυψε τους "εχθρούς" της  όπως φάνηκε και από το μήνυμα που έγραψε στο twitter, o Μητσοτάκης" για την δική της συνειδητή επιλογή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εξάπλωση της πανδημίας.

Με φθηνά επικοινωνιακά τρικ του τύπου, φταίει κάθε νέος που πήγε διακοπές και με την επιστροφή του "θα είναι υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα", η κυβέρνηση προσπαθεί να χρεώσει στην νεολαία την την έξαρση της επιδημίας.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που μέχρι τον Μάη επιδίωκε να καρπωθεί πολιτικά οφέλη για την επιτυχή αντιμετώπιση, υποτίθεται, του ιού.

Λες και είναι οι νεολαίοι υπεύθυνοι και επέστρεψαν στους εφοπλιστές να στοιβάζουν σαν σαρδέλες στα πλοία τους, τους ταξιδιώτες.

Λες και ευθύνεται ο απλός πολίτης που άνοιξαν τα σύνορα για να φτάσουν στην χώρα μας χιλιάδες τουρίστες, χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο  με αρκετούς ανάμεσα τους να είναι φορείς του ιού.
Λες και δεν είναι η πολιτική ηγεσία η οποία με την συμπεριφορά της συμβάλει στην διάδοση του ιού.
Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από μια κυβέρνηση συνειδητά αδιάφορη να πάρει ουσιαστικά μέτρα και να ενδιαφερθεί για την προστασία της δημόσια υγείας. 

Ούτε μας εκπλήσσει η προσπάθεια της να βρει "ενόχους", ποντάροντας κατά βάση στον κοινωνικό αυτοματισμό για να διαχειριστεί την αποτυχία της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το πρόβλημα όμως γι' αυτή είναι ότι όσο καλό προπαγανδιστικό μηχανισμό και να διαθέτει ο κόσμος αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και έτσι δεν μπορεί η κυβέρνηση της Ν.Δ., να απαλλαγεί από τις εγκληματικές ευθύνες της.  


Οι μέρες της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της πανδημίας, όταν η έξαρση εξελισσόταν ομαλά, ανήκουν στο παρελθόν. Μετά τους Δημάρχους και τους τοπικούς  φορείς, μετά τους εργαζόμενους στην Υγεία  πλέον και οι Νοσοκομειακοί Γιατροί κατηγορούν δίχως περιστροφές, την κυβέρνηση ότι αποσιωπεί σκόπιμα κρούσματα του κοροναϊού και παραπληροφορεί, επιχειρώντας να συγκαλύψει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.

Θεσσαλονίκη: Έξι κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούς.


#Live #covid19gr #Χαρδαλιάς, για Πάρο / Αντίπαρο: Η μη ανακοίνωση συγκεκριμένου αριθμού κρουσμάτων ανά νησί γίνεται για να μην υπάρχει στοχοποίησή τους.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

30 Μαΐου είχαμε 5 κρούσματα. 30 Ιουνίου 20 κρούσματα που ιχνηλάτησαν. Από 1η Ιουλίου είχαμε 2εκ.200 χιλιάδες τουρίστες ΧΩΡΙΣ έλεγχο,σύμφωνα με Χαρδαλιά. 12 Αυγούστου 262 κρούσματα. Όχι, δεν φταίει ο τουρισμός. Σήμερα από τα 17 στην Μύκονο , τα 8 αφορούν δειγματοληπτικούς ελέγχους από πτήσεις εξωτερικού.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον 64 μπάτσοι βρίσκονται σε καραντίνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χ. Γώγος σημείωσε ότι το εμβόλιο της Οξφόρδης είναι η λύση στην ανοσία της αγέλης. «Το θέμα είναι να είναι αποτελεσματικό στο 60-70% και να εφαρμοστεί στο 70% ώστε να αποκτηθεί η ανοσία της αγέλης. Μένει να δούμε από τις μελέτες πόσο ασφαλές είναι και πως θα λειτουργήσει στις ευπαθείς ομάδες στις οποίες θα γίνει πρώτα» ανέφερε .

Ανώνυμος είπε...

Τον πεταξαν εξω απο το youtube τον David Icke, το ειχε πει πριν απο ενα μηνα σε μια συνεντευξη, αλλα ειχε πει και κατι αλλο τοτε.........

"Δειτε που ειναι τοποθετημενες οι κεραιες 5G, κοντα σε...... ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ. Ξερετε τι σκοπευουν να κανουν;
Θα ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΩΝ 5G ΤΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ......... ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ"

Ανοιγω παρενθεση, οι συχνοτητες του δικτυου 5G δεν ανηκουν στα γνωστα ηλεκτρομαγνητικα κυμματα, ειναι στο φασμα των LASERS.........
O David Icke ειχε πει οτι στην αρχη αυτες οι συχνοτητες θα δουλευουν στα 20 GHz με σκοπο να φθασουν τα 60 GHz, και οποιος καταλαβε...........

Και ερχομαι σε μια πολυ ενδιαφερουσα ΣΗΜΕΡΙΝΗ ειδηση απο Ελλαδα, που περασε στα ψιλλα........

Γηροκομείο Ασβεστοχωρίου: Πέθανε ένας 88χρονος από τον κορωνοϊό -

(Η ειδηση ειναι στο τελος του ρεπορταζ...........)

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο έκτος νεκρός από το γηροκομείο...........

https://www.pronews.gr/ygeia/907005_girokomeio-asvestohorioy-lygise-enas-88hronos-apo-ton-koronoio-stoys-233-oi-nekroi

Ανώνυμος είπε...

Το βρηκα το βιντεο δυσκολα αλλα ευτυχως ειναι με Ελληνικους υποτιτλους, δεν το εξαφανισαν αυτο ακομη. Το εχω στο σημειο που σου ανεφερα πριν απο λιγο.

https://youtu.be/sqziKKtWyYo?t=2372

Ανώνυμος είπε...

Τους λαθρομετανάστες και τους γύφτους τους ελέγχει ο παπαρο Χαρδαλιας;

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνα καταμετρηση.......
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κορωνοϊός: 22 κρούσματα σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται πως από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, που αποτέλεσε την πρώτη εστία διασποράς του ιού COVID-19 σε ηλικιωμένους στην πόλη, έχουν καταλήξει έξι ένοικοι.........

https://www.pronews.gr/ygeia/907096_koronoios-12-kroysmata-se-girokomeio-sti-thessaloniki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...