Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Και τι δουλειά θα κάνεις τώρα ρε Γκρούεζα;




Αφαιρούνται όλες σχεδόν οι υπουργικές αρμοδιότητες από τον Β. Κικίλια .
 Με απόφαση Μητσοτάκη, ο  υφυπουργός κ. Κοντοζαμάνης αναλαμβάνει χρέη και καθήκοντα υπουργού, ενώ ο νυν υπουργός περιορίζεται σε..ρόλο κομπάρσου.

Σύμφωνα με το φύλλο της εφημερίδας της κυβερνήσεως που δημοσιεύθηκε, ο κ. Κοντοζαμάνης αναλαμβάνει όλες τις αρμοδιότητες για τα νοσοκομεία, τις προσλήψεις όλου του προσωπικού, τους διορισμούς των Διοικητών των Νοσοκομείων αλλά και των Διοικητών των ΥΠΕ (Υγειονομικών Περιφερειών).  Είναι επικεφαλής και του νέου Οργανισμού του ΟΔΙΠΥ που θα ελέγχει την ποιότητα των υπηρεσιών όλων των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και των ιδιωτικών κλινικών.

Με δεδομένο ότι η νέα υφυπουργός κυρία Ράπτη διατηρεί την εποπτεία της ψυχικής υγείας, στον Β.Κικίλια παραμένουν μόνο η νομοθετική  πρωτοβουλία, που βασικά αποφασίζεται από το Μαξίμου, και η .. αποδοχή γνωμοδοτήσεων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!


Δείτε εδώ το ΦΕΚ
fek.pdf

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ..............

Ανώνυμος είπε...

Το επομενο σταδιο απομονωσης και διαλυση της οικογενειας
Οι μαθητες για να μη κινδυνευουν και για να μη μεταδωσουν τον υιο σε παππουδες και γιαγιαδες θα ειναι εσωκλειστοι στα σχολεια και θα ξεκινησει απο τα προνηπια και τα νηπιαγωγεια, δεν ειναι δικα μου αυτα, ο Συριζα το ειχε προτεινει να γινουν ολοημερα τα νηπιαγωγεια απο τις 7 το πρωι και να σχολουν στις 8 το βραδυ.
Τωρα εχουν πατημα με τον κορωδοιο να το εφαρμοσουν, για το καλο μας παντα. Τι οχι; Εδω εχουμε.... εξαρση κρουσματων καθε μερα με το θερμομετρο στους 40 βαθμους, οταν η θερμοκρασια Οκτωβρη μηνα κατεβει στους 14-18 βαθμους, αυτοι θα οργιασουν με τα..... πολλαπλα κρουσματα!
Εδω θα ειμαστε αν μας αξιωσει ο Θεος να τα ζησουμε, ειναι πολυ προβλεψιμοι ολοι αυτοι οι νεοταξιτες του σκοταδιτισμου και του χαους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περασαν...... 12 ωρες

Αποστολακόπουλος: Ανησυχία για το «κοκτέιλ» κορωνοϊού και ιού της γρίπης το χειμώνα  
«Να τηρήσουμε τα μέτρα, κι αν χρειαστεί να πάρουμε περισσότερα» -
«θα έχουμε χειρότερες καταστάσεις» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βιοπαθολόγος Παναγιώτης Αποστολακόπουλος 

https://www.skai.gr/news/ygeia/apostolakopoulos-anisyxia-gia-to-kokteil-koronoiou-kai-iou-tis-gripis-to-xeimona

Ανώνυμος είπε...

Πολυ πολυ προβλεψιμοι.....

Φ.Γεννηματά για τον κορωνοϊό: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεν διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο»

Η Φώφη Γεννηματά άσκησε για ακόμα μία φορά κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως δεν διαθέτουν ολοκληρωμένο προγραμματισμό για την προστασία της υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού.....

Ιδιαίτερα για τα σχολεία
δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνει η κυβέρνηση μόνο την ημερομηνία έναρξης της σχολικής περιόδου.

Οφείλει τώρα να παρουσιάσει τον ολοκληρωμένο προγραμματισμό της.....
για την προστασία της υγείας των μαθητών,
των οικογενειών τους
και φυσικά των εκπαιδευτικών».

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΧΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασα τον συνδεσμο

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kinal/906600_fgennimata-gia-ton-koronoio-o-k-mitsotakis-den-diathetei-olokliromeno

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...