Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Το Αλβανικό ανέκδοτο.



Απαγορεύεται από αύριο Τετάρτη η διέλευση από την Κακαβιά από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί καθημερινά, για να εξασφαλιστούν στοχευμένοι έλεγχοι στη διάρκεια της ημέρας, ενώ από τη Δευτέρα εγκαθίσταται στον συνοριακό σταθμό μόνιμο κλιμάκιο δειγματοληπτικών ελέγχων.
Από Κυριακή 16 Αυγούστου όποιος εισέρχεται στην Ελλάδα από την Αλβανία μέσω Κακαβιάς υποχρεούνται σε 7ήμερη καραντίνα, που θα ελέγχεται σύμφωνα με τη διεύθυνση που θα έχει δηλώσει όποιος εισέρχεται στη χώρα.

Χθες ανακοινώθηκαν 77 κρούσματα στη χώρα, και σήμερα 121 νέα κρούσματα

Εάν ο κορονοϊός χρησιμοποιηθεί ως αφορμή και εφαλτήριο για να περικοπούν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, της ελεύθερης σκέψης, άποψης και έκφρασης, τότε να είναι σίγουρος ο Χρυσοχοΐδης, ότι οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, δεν πρόκειται να καταλαγιάσουν με ποινικές απειλές και εισαγγελείς, αλλά αντίθετα θα φουντώσουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ; 4 ΜΕΡΕΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ, WIND ΓΑΡ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ. ΠΟΙΗΜΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΑΝΤΟΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...