Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Μας δουλεύουν άγρια οι πισωγλέντηδες.


Σε ταβέρνα στους Γαργαλιάνους ο ΥΕΘΑ την ώρα που έφταναν πληροφορίες στο Πεντάγωνο για κινήσεις τουρκικών πλοίων και του Oruc Reis

Τις ώρες που “έβραζε” το επιχειρησιακό κέντρο στο Πεντάγωνο λόγω των πληροφοριών για τις κινήσεις τουρκικών πλοίων και του Oruc Reis που θα ακολουθούσαν (σήμερα) κι ενώ είχαν αρχίσει οι ανακλήσεις αδειών αξιωματικών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρισκόταν στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας όπου πέρασε μερικά 24ωρα ανάπαυλας.

Τοπικές ιστοσελίδες τον ανακάλυψαν να συντρώγει στην ταβέρνα της περιοχής.

Ακριβέστερα, στη Μαραθόπολη βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Παναγιωτόπουλος βρέθηκε για λίγα 24ωρα στη Μεσσηνία και χθες το βράδυ συνέφαγε στην ψαροταβέρνα «Ο Αργύρης» στη Μαραθόπολη μαζί με τον Γαργαλιανιώτη Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα. Στην παρέα βρισκόταν μεταξύ άλλων και ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου.

Με… συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο ...Μαξίμου , μια… anti-navtex και… ενημέρωση των Ευρωπαίων έχει απαντήσει μέχρι στιγμής η χούντα των Αθηνών στην παραβίαση κάθε έννοιας εθνικής μας κυριαρχίας από τους Τουρκαλάδες, ανατολικά του 28ου μεσημβρινού.
Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, σερβιρίστηκε και η ανάλογη με την περίπτωση δόση… σανού, δια «τουρκοφάγους», «αγιασοφίτες», «κοκκινομηλίτες» και λοιπούς… «εθνικόφρονας», που σκοπεύουν και οπλίζουν… διαδικτυακώς.


Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.




Οι δικαιολογίες ότι δεν μπορεί να διεξάγει έρευνες γιατί κάνουν θόρυβο στη περιοχή τα πολλά πολεμικά πλοία θυμίζει εκείνο το πείτε ότι πήρε ο αέρας τη σημαία τη Νύχτα των Ιμίων.





Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση στην περιοχή παραμένει αμετάβλητη, με το ερευνητικό σκάφος να έχει μπει πιο βαθιά στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Τώρα βρίσκεται 55 ναυτικά μίλια εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βάζοντας πλώρη για την... Κάρπαθο .
 Μάλιστα, πλέον τα τουρκικά πολεμικά πλοία απαντούν από τον ασύρματο στις ελληνικές φρεγάτες, λέγοντας πως «είμαστε μέσα σε τουρκική ΑΟΖ». Φυσικά, επειδή όπως λένε και στο γήπεδο λαϊκιστί: «Όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνει» θα πρέπει να δούμε αν αυτή η κίνηση του Oruc Reis θα απαντηθεί επιτέλους με κάποιο τρόπο από την ελληνική πλευρά.


Στα 55 μίλια εντός… το Oruc Reis, με απλωμένα τα καλώδια, όμως...δεν κάνει έρευνα κατά τους Κούληδες.
 
Πέρασε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, πόντισε τα καλώδια αλλά δεν κάνει έρευνες... Κάνει συρτή...για λούτσους! Τους μαλάκες. Εκεί δεν έχει λούτσους τέτοια εποχή. Κερδάμε αδέρφια


- *Όλα εντάξει, κανένας Τούρκος χωρίς μάσκα.

Η δήλωση του βολευτού της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη ο οποίος εκφράζει την Νουδούλα.  

 Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι δεν υπήρχε παραβίαση κυριαρχικού δικαιώματος, καθώς δεν υπήρξαν έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.
«Το Oruc Reis κινείται σε διεθνή ύδατα. Η υφαλοκρηπίδα είναι ο βυθός. Το ύδωρ πάνω από το βυθό είναι διεθνές και ο καθένας μπορεί να κινείται χωρίς άδεια κανενός. Αυτό λέει το διεθνές δίκαιο. Εάν ποντίσει καλώδια και κάνει έρευνες, τότε και μόνο τότε, έχουμε παραβίαση της υφαλοκρηπίδας. Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα δεν έχουν καλώδια».
Δηλαδή μας τον ακούμπησε . Δεν μας τον έβαλε μέσα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://aloneintheclub.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ . ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ , ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ , ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...