Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Επιασαν τα κουβαρνταλίκια την νέα τάξη πραγμάτων.


Ο έλεγχος των μαζών καλά κρατεί.
Την ώρα που ο κοροϊδοϊός “κοροϊδεύει ” τον κόσμο και όλοι περιμένουν το εμβόλιο, ο Μητσοτάκης κατά τη σημερινή τακτική σύσκεψη για τον κορονοϊό ανακοίνωσε πως όταν αυτό φτάσει στην Ελλάδα, θα διατεθεί δωρεάν προς όλους.
«Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος, το εμβόλιο θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους Έλληνες πολίτες.


(Το δωρεάν βέβαια είναι σχετικό αφού το κόστος θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, και τελικά εμείς δεν θα το πληρώσουμε;)
Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι ένα ή αν θα είναι περισσότερα. Δεν ξέρουμε πότε θα το έχουμε στη διάθεσή μας. Ελπίζουμε συντομότερα και όχι αργότερα. Αλλά όποτε και αν έχουμε το εμβόλιο στη διάθεσή μας, αυτό θα διατεθεί δωρεάν, για όλους τους Έλληνες πολίτες», τόνισε στην εισαγωγική τοποθέτησή του.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των σχολείων τόνισε: «Όλες οι χώρες του κόσμου ανοίγουν και πάλι τα σχολεία τους. Αυτή είναι και η ομόφωνη εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής και με αυτή συντάσσεται και η ελληνική κυβέρνηση.
Μία από αυτές τις προβλέψεις είναι και η υποχρεωτική χρήση μάσκας στις τάξεις για όλα τα παιδιά, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο και καταλήγοντας στην τελευταία τάξη του λυκείου. Η ελληνική κυβέρνηση θα αναλάβει να διαθέσει δωρεάν μάσκες σε όλα τα παιδιά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να ανταποκριθεί στην ελάχιστη υποχρέωσή της να μπορεί να παρέχει στα παιδιά τη μάσκα την οποία ζητά την υποχρεωτική χρήση της στα σχολεία».
Ο ΕΟΔΥ, νωρίτερα ανακοίνωσε 209 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα. Ο αριθμός των μολύνσεων παραμένει σταθερά πάνω από 200 στην Ελλάδα.


Ο κορωνοϊός βράζει στην Κρήτη αλλά είπαμε,ο τουρισμός να μην χαθεί. Οταν φύγουν οι τουρίστες θα κλάψουν μανούλες. Πέντε λένε είναι τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κρήτη.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΒΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ . ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ
ΝΑΙ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...