Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Το δράμα της Βηρυτού



Η έκταση της καταστροφής με τους πάνω από 100 νεκρούς και τους τουλάχιστον 4.000 τραυματίες. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για έκρηξη που θύμιζε ατομική βόμβα, ενώ επιστήμονες, σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις, επεσήμαναν ότι ή έκρηξη είχε ισχύ περίπου τριών χιλιάδων τόνων ΤΝΤ –δηλαδή σχεδόν το ένα πέμπτο της ισχύος της ατομικής βόμβας «Little Boy» που ισοπέδωσε τη Χιροσίμα κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο λιβανέζος πρόεδρος Μισέλ Αούν τόνισε χθες βράδυ ότι 2.750 τόνοι νιτρικού αμμωνίου, χημικού λιπάσματος που μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί επίσης για την κατασκευή βομβών, είχαν αφεθεί για «χρόνια» σε αποθήκη στο λιμάνι χωρίς να εφαρμόζεται κανένα μέτρο ασφαλείας, γεγονός που χαρακτήρισε «απαράδεκτο».






Ο Τραμπ μιλά για “φρικτή επίθεση”!  


Δείτε στο παραπάνω βίντεο του gargaliaonline.gr τα πλάνα που καταγράφηκαν από την ελεγχόμενη έκρηξη μόνο 200 κιλών νιτρικής αμμωνίας που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Φιλιατρών – Γαργαλιάνων, για να καταλάβετε τι κάνουν  3.000 τόνοι. 


μαθήματα για βόμβες από την εφημερίδα τα νέα 


Πρ. πράκτορας της CIA στον Λίβανο: «Ξέρω πως δεν υπήρχε μόνο νιτρική αμμωνία στο λιμάνι - Ήταν στρατιωτική έκρηξη»


Ο απολογισμός των νεκρών από την τεράστια έκρηξη που συγκλόνισε χθες τη Βηρυτό αυξήθηκε σε 135, ενώ περίπου 5000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και δεκάδες άλλοι εξακολουθούν και αγνοούνται, είπε ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Manar.
«Υπάρχουν σίγουρα ακόμη (θύματα) κάτω από τα χαλάσματα και δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα για αγνοούμενους», είπε σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΦΗΣΕ Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!

Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγια-Σοφιά καρδιακή προσβολή την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ημέρες μετά την προσβλητική μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τζαμί και σε ημέρα μάλιστα που είναι αφιερωμένη στον Κύριο (Κυριακή), τον αληθινό Θεό, τον Χριστό και την Σοφία Του! (φωτογραφία από τουρκικά μέσα που προβάλουν όλα σήμερα το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός)

Ο Μουεζίνης (αυτός που καλεί κάθε τόσο σε ισλαμική προσευχή με την φωνή του από τους μιναρέδες), υπηρετούσε στην Αγια-Σοφιά από την πρώτη μέρα της προκλητικής μετατροπής της σε τζαμί και μάλιστα εθελοντικά, για να ενημερώνει τους Μουσουλμάνους που έσπευδαν να απολαύσουν τον "θρίαμβο" από διάφορα μέρη της Τουρκίας και του κόσμου, σχετικά με τα μέτρα του Κορωνοϊού μέσα στον καταπατημένο Ιερό Ναό μας!

Πάνω λοιπόν στον ενθουσιασμό και του ίδιου και όλων για την νέα "νίκη" του Ισλάμ και της Τουρκίας κατά της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας, η καρδιά του σταμάτησε, έπεσε και πέθανε εκεί μέσα (συλλυπητήρια στην οικογένειά του), αφήνοντας εμβρόντητους όλους! Όσους κατάλαβαν και όσους δεν κατάλαβαν το "σημείο" των ουρανών...

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...