Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Μαυρογαλαζοπράσινες παρτούζες .Είχαμε συνηθίσει όταν ερχόταν ένας Υπουργός της Αγροτιάς, όταν έφτανε στην Κρήτη, ακόμα και για ρακές και τσιμπούσια, καλή ώρα όπως κάνει τώρα ο Βορίδης, στην απαραίτητη συνάθροιση που ως ατραξιόν τη συνόδευε , να καλούσε όλους τους εκπροσώπους των φορέων.
Αντ’ αυτού είδαμε χτες στη συνάντηση που έγινε στο Ηράκλειο, να καλούνται λίγοι, αλλά μόνον εκλεκτοί, προφανώς καθ’ υπόδειξη του πράσινου Ανδρέα Στρατάκη, συνεργάτη του ψιλογαλάζιου υπουργού!

Έτσι , απουσίαζαν ο πρόεδρος αλλά και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου, ή ακόμα και παλιά συνεταιριστικά στελέχη της ΝΔ, όπως ο γαλάζιος Πρίαμος  Ιερωνυμάκης που ήταν κολλητός του πράσινου Στρατάκη,  και όπως μάθαμε δεν κλήθηκε καν!

Κι όπως έλεγε, μάλλον κακεντρεχής συνδικαλιστής, σώγαμπρος στη ΝΔ ο υπουργός Βορίδης, είναι λογικό να λειτουργεί ως... επισκέπτης στο χώρο, δίνοντας μάλιστα τον πρώτο ρόλο στις Κρητικές παρουσίες του, σε στελέχη που κι εκείνα δείχνουν να σουλατσάρουν, με λογική τουρίστα,στη δεξιά πολυκατοικία ! 

Κατά τ’ άλλα ήλθαμε στην Κρήτη, φάγαμε και αντικριστό από τον φίλο μας τον Ξυλούρη διότι ως γνωστόν υπάρχει από παλιά σχέση αφού έχει βραβεύσει και τον Ψαραντωνη ο Βοριδάκος, ανεξάρτητα εάν αυτός πήγε μετά προς Βαρουφάκη μεριά , και... τακτοποιήσαμε πλειάδα άλλων προβλημάτων!


Στοιχεία από το το CretaliveΕκει  που δεν τον ήθελαν ούτε ζωγραφιστό διότι ήταν νεοφασίστας και χουντικός , τώρα ως υπουργός δημοκρατικός  του κάνουν τεμενάδες. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.
Δεν τους είπε κάποιος ότι τα γουρούνια δεν αλλάζουν μούρη; Άπλα ίσως αλλάξουν... βούρκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...