Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δραματική κωμωδία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ελικοπτερα περασαν ακριβως πανω απο το σπιτι μου σε πολυ χαμηλο υψος με κατευθυνση προς την Κορινθο, δεν βγηκα εξω να τα δω, ασκηση λεω θα κανουν οι καταδρομεις, αλλα σιγουρα ηταν τρια και καταλαβα οτι ηταν Σινουκ απο τον ηχο που εκαναν. Το ενα μετα απο καποια αποσταση εφυγε προς τα δεξια μαλλον πηγε Ελευσινα. Απο εδω περνανε ολοι, ενα βραδυ πριν καμμια εικοσαρια μερες ημουν στην παραλια και περασε ενα Θεοσκοτεινο διθεσιο απο τα πιο μικρα ελικοπτερα που εχω δει, καποιον πουστη κουβαλουσε απο Κορινθο. Κοιτα λεω ενα μαλακα θρασος να πλοηγει βραδυ χωρις φωτα πορειας.

Ανώνυμος είπε...

Σ.Πέτσας: Στον πρωθυπουργό διατίθενται από την πολιτεία μέσα για να μετακινείται όπου χρειάζεται.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/900406_spetsas-hreiastei-i-hrisi-maskas-tha-katastei-ypohreotiki-kai-se

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΙΧΝΟΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ, ετσι γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης αν δέσμευσε τρία ελικόπτερα για τις διακοπές του;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητά ξανά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει αν δέσμευσε τρία ελικόπτερα για να πάει στην Αντίπαρο και την Επίδαυρο.

«Γιατί δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης αν δέσμευσε τρία ελικόπτερα για τις διακοπές του;», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Και προσθέτει: «Από χθες ο κ. Μητσοτάκης με περίσσια αντιδημοκρατική αλαζονεία δεν απαντά σε ένα απλό ερώτημα: Ισχύει ότι εν μέσω γενικής επιφυλακής στο Αιγαίο δέσμευσε όχι ένα αλλά τρία στρατιωτικά ελικόπτερα για τις διήμερες διακοπές του και τη μετάβαση του από τα μπάνια του στην Αντίπαρο στη θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο;

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%a5%ce%a1%ce%99%ce%96%ce%91-%ce%93%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-%ce%bf-%ce%ba-%ce%9c%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7/

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑΡΑ

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Αντίπαρο και Επίδαυρο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο φωτορεπόρτερ ο πρωθυπουργός είχε δεσμεύσει τρία στρατιωτικά ελικόπτερα, εν μέσω κρίσης στο Αιγαίο, ενώ ο ίδιος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Αντιπάρου, για να μην τον φωτογραφίσει.

«Με πλησίασαν αστυνομικοί της φρουράς του», λέει, «παρ' όλο που εγώ πήγα φανερά, χωρίς να κρυφτώ. Είμαι γνωστός στο νησί για τη δουλειά που κάνω. Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ' όλα αυτά μου είπαν ότι θα με προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση. Στο σημείο βρέθηκε κι άλλος φωτογράφος που είχε παρόμοιο διάλογο με τους αστυνομικούς της φρουράς, οι οποίοι ωστόσο επέμεναν για την προσαγωγή. Τότε ο άλλος φωτογράφος τούς πρότεινε να ρωτήσουν τον πρωθυπουργό. Ο υπεύθυνος της φρουράς το έκανε και γυρίζοντας μας είπε ότι η εντολή του (σ.σ. του πρωθυπουργού) ήταν να προσαχθούμε στο Τμήμα».

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Μιχάλης Αρχοντίδης, η προσαγωγή είχε τον χαρακτήρα της «τιμωρίας» για τον ίδιο, καθώς έμεινε τελικά στο Τμήμα για κάποιες ώρες και απελευθερώθηκε λίγο πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός με το ελικόπτερο από το νησί. Οπως μας λέει, κατά τη διάρκεια παραμονής στο Τμήμα η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αμηχανία, καθώς οι ντόπιοι αστυνομικοί τον γνωρίζουν καλά, μιας και ζει κι εργάζεται στο νησί.

Τέλος, ο φωτορεπόρτερ βεβαιώνει ότι στο νησί βρίσκονταν 3 ελικόπτερα του στρατού, αφού, όπως λέει, «τα είδα». Επιβεβαιώνει έτσι το δημοσίευμα που ανέφερε ότι προς χάριν του κ. Μητσοτάκη είχαν «δεσμευτεί» τρία -και όχι ένα- ελικόπτερα.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/900997_kataggelia-me-kratoysan-se-tmima-me-entoli-kmitsotaki-eida-3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...