Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

«Να πεθάνουμε για το Καστελλόριζο;»Αίσθηση έχει προκαλέσει το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα Νέα για το θέμα του Καστελλόριζου και την επήρεια στις θαλάσσιες ζώνες των χωρών της περιοχής. Ο ίδιος το ανάρτησε και στο twitter γράφοντας "Αξίζει να πεθάνουμε για το Καστελλόριζο; Όσο άξιζε το 1939 να πεθάνουν κάποιοι άλλοι για το Νταντσιχ"
Η συνέχεια εδω
Άντε… «πνίξου», εσύ και ο γρύλλος σου! Το έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές: «Χρειάζεται προστυχιά και ηλιθιότητα ασυνήθιστη για να είσαι Πρετεντέρης»


Η προσπάθεια να καμφθούν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης για έναν “συμβιβασμό με την Τουρκία”, έχει ξεκινήσει. Τον λένε …”έντιμο συμβιβασμό”, αλλά παρόλα αυτά κανένας δεν πείθεται από τέτοια “αφηγήματα”. Γι΄ αυτό και το ερώτημα “τι θέλετε να κάνουμε πόλεμο” έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά. Είναι ένα από τα “όπλα” που θα χρησιμοποιήσουν οι υποστηρικτές του “έντιμου συμβιβασμού”.
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας αυτό που κάποιοι θεωρούν έναν απλό συμβιβασμό με τους Τούρκους είναι η απώλεια του Καστελόριζου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...