Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Κόπηκε .....

 


Με ψήφους 9-1 αποφασίστηκε το μπλόκο στο κόμμα «Έλληνες». Τη συμμετοχή του κόμματος «ΕΑΝ» που ίδρυσε ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος και αποφάσισε να «νεκραναστήσει» λίγες μόνο ημέρες αφού είχε ανακοινωθεί ως πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη, για να ξεπεράσουν τα εμπόδια που επιχειρούσε να βάλει η τροπολογία του Μάκη Βορίδη, αποφάσισε η Ολομέλεια. 

Ηδη, οι Αρεοπαγίτες του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, από τον πρώτο έλεγχο που πραγματοποίησαν για τη νομιμότητα των σημάτων και τις επωνυμίες των κόμματων, έθεσαν εκτός των βουλευτικών εκλογών το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Μπογδάνου Εμφιετζόγλου και το «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Ακόμα τέθηκε εκτός εκλογών το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» καθώς δεν κατέθεσε στην πλατφόρμα του Υπουργείο Εσωτερικών τα αναγκαία, προβλεπόμενα από την εκλογική νομοθεσία, έγγραφα.

 

Κόπηκε από τις εκλογές το κόμμα Κασιδιάρη – «Πράσινο φως» για τον Κανελλόπουλο.

 

ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ


Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, να κοπεί το κόμμα του Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε και η πρώτη αντίδραση από τον ίδιο. Προχώρησε σε δήλωση πριν λίγο δια της συνηγόρου του Βάσως Πανταζή.

 «Απόψε καταλύθηκε οριστικά το δημοκρατικό πολίτευμα και μισό εκατομμύριο Έλληνες στερούνται το ύψιστο δικαίωμα να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά, ο Ηλίας Κασιδιάρης και προσθέτει:

Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα. Αύριο το απόγευμα θα λάβουν χώρα οι επίσημες ανακοινώσεις μου». 

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βλακεια του Λιακου του Μανιατη, επρεπε να πει το κομμα του Ελληνες Ρομα ετσι θα ειχε πετυχει 3 στοχους: Να περασει απο τον Αρειο Παγο, να τον ψηφισουν οι Ρομα και να τον ψηφισουν οι ηδη ψηφοφοροι του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...