Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

«Ο Τσίπρας θέλει να υφαρπάξει τους οπαδούς του...Βορίδη».

Ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega είπε....«Η μάχη με τον φασισμό είναι καθημερινή. Και στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή.
Τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι πείσθηκαν από τη Χρυσή Αυγή το προηγούμενο διάστημα και υιοθέτησαν κομμάτι της πρακτικής της και της ιδεολογίας της, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους».

Τι ηταν να το ακούσει ο Βορίδης ,έγινε πύραυλος και τόνισε  ότι ο Τσίπρας... προσπαθεί να ψαρέψει ψηφοφόρους από τη Χρυσή Αυγή! Αυτό επανέλαβε και σήμερα ο Βορίδης στην... εκπομπή του Γ. Παπαδάκη (ΑΝΤ1) και εισέπραξε  επιτέλους  την αποστομωτική απάντηση του Αντώνη Δελάτολα: Εσείς κύριε Βορίδη προέρχεστε από ένα κόμμα της Ακροδεξιάς και βρεθήκατε στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα υπουργός (μαζί και οι ομογάλακτοί του Πλεύρης και Γεωργιάδης) και σημαντικό στέλεχος. Που σημαίνει ότι προχωρήσατε κάποια βήματα στο κοινοβουλευτικό τόξο και θα το απαγορέψετε αυτό, να προχωρήσουν, στο όποιο κόμμα, στους απλούς ψηφοφόρους;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...