Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Και γιατί δεν τον κάνουν στις Καμάρες το χωριό του Αυγενάκη;

Η προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Βέρτη για τις 25 Μαΐου φαίνεται ότι «καίει» τη λύση του «Air Albania Stadium» των Τιράνων, για τη διεξαγωγή του τελικού, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομοσπονδία εξετάζει περιπτώσεις σε χώρες των Βαλκανίων, όπως είναι η Αλβανία, η Σερβία κι η Ρουμανία.

Η προοπτική των Τιράνων, πάντως, φαίνεται ότι «καίγεται», καθώς το διάστημα που έχει ανακοινωθεί η διεξαγωγή του τελικού (βλ. 24 Μαΐου) υπάρχει προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Βέρτη. Για την ακρίβεια, το γήπεδο δεν θα είναι διαθέσιμο λόγω του Έλληνα τραγουδιστή από τις 23 έως τις 26 Μαΐου.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στη Σερβία υπάρχει ο «πονοκέφαλος» των επεισοδίων, ανάμεσα σε Έλληνες και Σέρβους οπαδούς. Η ομοσπονδία της χώρας, πάντως, φέρεται να είναι θετική στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί εκεί ο αγώνα, κάτι που ισχύει και για την αντίστοιχη της Ρουμανίας. Επίσης, έχει γίνει κρούση και στην Πολωνία.

Κόσοβο Μαυροβούνιο και Κοσσυφοπέδιο έχουν αποκλεισθεί γιατι θα κάνει συναυλία ο Νταλάρας. .Το ίδιο και η...Μολδαβία λόγω Ρέμου..

Τα επιλεκτικά έργα του Αυγενάκη


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να το κανουν στην μΠολιν, και οι 2 διατινονται την μΠολιτικην καταγωγη τους.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα της νεοελλαδικής μπανανίας..Κάντε τον στη σελήνη,να σας πάει ο Ίλον Μάσκ με διαστημόπλοια

Ανώνυμος είπε...

Να το κάνουν στην Γαύδο σε αλάνα. Αν πέσει η μπάλα στην θάλασσα θα αναλάβουν βατραχάνθρωποι του λιμενικού ή έστω ο γιός του Μπαλτακου που έχει κάνει βατραχάνθρωπος. Αν οι θεατές-οπαδοί- φίλαθλοι(πες τους όπως θές, τελοσπάντων) θέλουν να δούν τον αγώνα από κόντα με το κοτερό τους μπορούν όπως στο Μονακό για την Formula_1. Μην μου κλέψετε την ιδέα "Πυξίδα" λέγομαι και έχω πνευματικά δικαιώματα.

Ανώνυμος είπε...

ή στο Χαρτούμ,ή στη Καμπούλ ή στο Ντονέτσκ.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...