Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Εκλογές βίας και νοθείας;

Θα είναι μακρά η νύχτα των εκλογών-Τουρκικό σχέδιο “Προμηθέας” για διατήρηση της εξουσίας-Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε επαγρύπνηση

«Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε για συνωμοσία τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου εις βάρος του παραιτηθέντος Μουχαρέμ Ιντζέ, ενώ ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με μια ανάρτησή του αργά το βράδυ έδειξε τη Ρωσία ως υπεύθυνη για επιχείρηση που διεξάγει στη διάρκεια των εκλογών στην Τουρκία».

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου φαίνεται να αγγίζει το 49%την πρώτη Κυριακή των εκλογών καταλαμβάνοντας την πρωτιά, μόλις 5 μονάδες από το 54 % που θα του εξασφαλίσει την απόλυτη επικράτηση. Μπροστά στο ενδεχόμενο αυτό ο Ταγίπ Ερντογάν ανεβάζει και πάλι του τόνους της αντιδυτικής ρητορικής, κάνοντας λόγο για βρώμικα κέντρα που κινούνται εναντίον του και εκθειάζει την Ανατολία για την σοφία της, πως θα του δώσει και πάλι την νίκη.

«Σήμερα είχαμε μια περίεργη ανάρτηση από τον διευθυντή του αντιπολιτευόμενου τηλεοπτικού μέσου TELE1, ο οποίος έκανε λόγο ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου από μια ομάδα που εισήλθε στην Τουρκία από τη Γεωργία»

Πώς θα αντιδράσει το βαθύ κράτος σε ήττα Ερντογάν;

 

Αλβανία: Προφυλακίστηκε ο Μπελέρης - Μεταγωγή στα Τίρανα

 

Βία και νοθεία στις εκλογές ετοιμάζει ο φασίστας Ράμα

«Το αλβανικό ναρκοκαθεστώς τρομοκρατεί τους Χειμαρριώτες για να αρπάξει τη γη τους»

Οι Αλβανοί κατηγορούν τον Μπελέρη ως μέλος παραστρατιωτικής οργάνωσης....

 

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΧΕΓΓΥΟ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ SINGULAR LOGIC ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ; ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΘΕΙΑΣ

 

Το πολιτικό σύστημα και η Δημοκρατία μοιάζουν με τ’ άδεια τρένα του ΟΣΕ στην μεταΤέμπη εποχή που κάνουν δρομολόγια μόνο και μόνο για να υπάρχει η ψευδαίσθηση της κανονικότητας και μιας εικονικής πραγματικότητας . ….

 

Ποσοστά που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δημιουργούν ποινικές ευθύνες για χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος. Κάποιοι στην Ελλάδα φαίνεται ότι εμπνέονται από τον Στάλιν και την περιβόητη ρήση του αναφορικά με τις εκλογές.

Τι είχε πει ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης;

«δεν έχει σημασία ποιος ψηφίζει, αλλά ποιος μετράει τις ψήφους»!

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενώ στην Ελλάδα θα είναι δημοκρατικές οι εκλογές......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...