Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ξέρετε πόσο πληρώθηκε η δημο(σ)κόπηση; Μόνο...Πέτσας ξέρει.

Με βάση τα ποσοστά αυτά η έρευνα της Metron Analysis δίνει 121 έδρες στη Νέα Δημοκρατία, 94 στον ΣΥΡΙΖΑ, 36 στο ΠΑΣΟΚ, 23 στο ΚΚΕ, 11 στην Ελληνική Λύση και 15 στο ΜέΡΑ 25.

Αν αθροιστούν οι έδρες των κομμάτων που θα μπορούσαν να σχηματίσουν προοδευτική κυβέρνηση, αυτό είναι εφικτό. Ωστόσο, μόνο με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ 25 οι έδρες φτάνουν τις 145, αν υπολογίσει κανείς ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμιά κυβέρνηση συνεργασίας.

Από την άλλη, οι 121 έδρες της ΝΔ με τις 36 του ΠΑΣΟΚ σχηματίζουν ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας με 157 βουλευτές από την πρώτη κάλπη.

 

Έκαναν δωράκι εννέα εκατομμυρίων στα κανάλια πριν τις εκλογές...

 

Πρώτα μοίρασαν χρήμα πατώντας στο παραμύθι της πανδημίας και τώρα ξανά μοιράζουν 9.000.000 στα κανάλια πατώντας στο παραμύθι του πολέμου στην ... Ουκρανία! Τους έχουν πάρει πλέον όλοι χαμπάρι και τους βρίζουν στους δρόμους και τις πλατείες (Έγγραφο)

 

Η γαλλική βουλή ψήφισε κατάργηση νόμου υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά covid19 για υγειονομικούς και επιστροφή ανεμβολίαστων! Το διακύβευμα σ’εκλογές στην Ελλάδα αν υπήρχε Δημοκρατία θα έπρεπε να ήταν η ίδια η Δημοκρατία που για 3 χρόνια τέθηκε υπό αναστολή…

 

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καλεί τον κόσμο της Πάτρας να παραβρεθεί στην αναγόρευση σε επίτιμου διδάκτορα του μεγαλύτερου σφαγέα της ανθρωπότητας Άλμπερτ Μπουρλά

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...