Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Εκ των έσω τα βόλια.

Σε αιχμηρή ανάρτηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ήττα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εκλογές της 21ης Ιουνίου προχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδόπουλος- Τετράδης, ο επί χρόνια διευθυντής της Ελευθεροτυπίας που υπέγραφε ως «Καιρός» στην ομώνυμη στήλη.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος το 2012 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναλύει στην ανάρτησή του «από τι προσδοκώ οτι θα ξεβρομίσει ο τόπος από την εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ» δίνοντας την απάντηση χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, τη φράση, «από κάτι θρασύδειλα ανθρωπάκια που καπηλευτηκαν την έννοια της αριστεράς».

Από το σχόλιό του δεν λείπει και το «καρφί» για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να εκπροσωπείται στα μέσα ενημέρωσης από τα μέλη της νέας εκλογικής επιτροπής, γράφοντας ότι «δεν αντέχουν και δεν δέχονται άλλη άποψη από τη δική τους, ούτε καμία κριτική και που ανέχονται έναν αρχηγό, που τους απαγορεύει ακόμα και να μιλήσουν αν η άποψή τους είναι διαφορετική από τη δική του».

«Ο τόπος έχει ανάγκη από μια σοβαρή, προσγειωμένη, πολιτισμένη, καταρτισμένη, συνεπή, αξιόπιστη και αποφασισμένη αριστερά, που να εγγυάται μια πιο δίκαιη και μορφωμένη διακυβέρνηση από αυτή της κεντροδεξιάς και της δεξιάς. Οχι από ένα συνονθύλευμα ανίδεων αερολογων και χουλιγκανων ρεμπεσκέδων και μιας παρέας λαμογιων του παρελθόντος, που ψάχνουν σκουριασμένα ναυάγια για να κολλήσουν σαν δηλητηριώδη στρείδια» καταλήγει στην παρέμβασή του ο Γιώργος Παπαδόπουλος-Τετράδης.

 

Τετράδης για ΣΥΡΙΖΑ: "Θρασύδειλα ανθρωπάκια που καπηλεύτηκαν την έννοια της αριστεράς - Να διαλυθούν να ξεβρομίσουμε επιτέλους"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...