Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ζητείται έντιμος.

Νέα στοιχεία για την ΠΑΝΑΜΕΖΙΚΗ ΟΦΣΟΡ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

 Τα μαύρα εκατομμύρια διακινήθηκαν μέσω λογαριασμού της HSBC στο Hong Kong. Τα δυο πρόσωπα κλειδιά.

 

6.000.000 ευρώ για λίγες ώρες στον «Εθνικό καταμετρητή»! Η νύχτα των εκλογών με το πιο ακριβό συμβόλαιο που δόθηκε με απευθείας ανάθεσης στην Singular Logic. Από το μακαρίτη Βγενόπουλο στα χέρια των φίλων της οικογένειας Μητσοτάκη Γιάννη Μίχου και Σπύρου Μανωλόπουλου. Το «σπάσιμο» των εταιρειών και οι μετοχές που βρίσκονται δεξιά και αριστερά. Η «μεγάλη δουλειά» που χάθηκε με τις ταυτότητες και ο εξοστρακισμός του Δημητριάδη.

 

Τα «παιχνίδια» με την δικαιοσύνη για να μην βάλουν ποτέ «μπροστά τις μηχανές» οι μπουλντόζες στην Μύκονο και η γελιοποίηση του κράτους! Άλλα γράφουν οι αστυνομικοί στις αναφορές τους και άλλα οι επιθεωρητές περιβάλλοντος. Οι προσφυγές του Nammos και του Principote που παίρνουν αναβολές για να εκδικαστούν τον χειμώνα.

 

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 7350/2016 ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ.


 

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ. Η πληρωμένη φυλή των δήθεν εκλογολόγων που τα πιάνει από την εξουσία . Καμία δεν έπεσε μέσα εδώ και 23 χρόνια. Πάμε για μεγάλο φιάσκο και ανατροπές την Κυριακή. Σαρώνουν σαν τυφώνας τις κάλπες οι αναποφάσιστοι. 800.000 «μουγγοί» κρίνουν την αναμέτρηση της 21ης Μαΐου

...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...