Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ο εκβιασμός του ΜητσοΜάκη

Ο Βορίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (27/05), για τρίτες εκλογές σε περίπτωση που η Ν.Δ. δεν πάρει αυτοδυναμία στις κάλπες που θα στηθούν σε έναν μήνα από σήμερα.Με λίγα λόγια «εκλογές μέχρι να σβήσει ο ήλιος», δηλαδή μέχρι η Νέα Δημοκρατία να είναι αυτοδύναμη.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης είπε στο MEGA: «Στόχος της Ν.Δ. παραμένει η αυτοδυναμία, καθώς έχει ήδη απορρίψει το σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια και έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τη Ν.Δ.».

Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, «εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τότε η χώρα υποχρεωτικά θα οδηγηθεί σε τρίτες κάλπες».

 

Γιατί κάθε άλλο παρά στρωμένη με άνθη θα είναι η πορεία της ΝΔ προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου: Τα «αγκάθια» Πλεύσης Ελευθερίας και Νίκης

 

Ορισμένες παρατηρήσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Ο Μητσοτάκης είχε 50 δις, ο Τσίπρας την απλή αναλογική…

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάκη τρέχα στο ΚΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Σίγα τον εκβιασμό, αν κρίνω από τα ποσοστά συμμετοχής στης εκλογές του Μαίου 2023, τον Αυγουστό του 2023 θα προτιμήσουν το 50% παραλία (και λίγο λέω, αυτό είναι το ήπιο σενάριο).

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪
ΡΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΆΕΙ...

ΤΟΝ ΑΎΓΟΥΣΤΟ !
ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΆ
ΕΚΛΟΓΈΣ...

ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣

ΜΠΕΕΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...