Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

”Mια εκλογή χωρίς νικητή δεν είναι μια εκλογή χωρίς ηττημένο…

 

 

Όταν μία εφημερίδα αντί να στηρίξει το απόλυτα λογικό αίτημα, να ελεγχθεί το λογισμικό της εταιρείας η ιδιοκτησία της οποίας διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, αναρτά το συγκεκριμένο άρθρο με τον τίτλο «θεωρία συνωμοσίας», μάλλον δίνει τροφή σε όσους αμφισβητούν τις προθέσεις της κυβέρνησης αναφορικά με την εκλογική διαδικασία.

Περίεργες «θεωρίες συνωμοσίας» της Καθημερινής για τη νοθεία και τις εκλογές

]

Η ψήφος είναι η όστια της ”δημοκρατίας”..Οι Κυριακάτικες εκλογές είναι μια βαθιά συντηρητική λειτουργία μιας αιρετικής Δημοκρατίας.

 

Nα θυμάσαι πριν ψηφίσεις

 

7 βήματα: Πως να κρίνετε έναν υποψήφιο πολιτικό ώστε να μην πέσετε σε απατεώνα!

Για τα ευτράπελα που έχουν συμβεί με πολιτικούς, πριν από τις εκλογές, μίλησε η δημοσιογράφος Στέλλα Γκαντώνα.  «Έχει συμβεί να τσακώνονται και να σφάζονται μπροστά στις κάμερες και μόλις πάμε σε διαφημίσεις να λένε “θα πάμε το βράδυ να δούμε μαζί τον αγώνα; Θα βγούμε μαζί για ποτό;”.

 

Οι περιοχές που «μαυρίζουν» τη ΝΔ – Σε ποιες περιφέρειες πιέζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Τα «μαξιλάρια» της κυβέρνησης: ΝΙΚΗ και Πλεύση Ελευθερίας


 

 «Να μην ψηφίσουμε ως πελάτες αλλά ως σκεπτόμενοι πολίτες»


Εν κατακλείδι η αποχή από το τελετουργικό, είναι ύψιστη πράξη επανάστασης, κι αν είναι μαζική και μεγάλη, κλυδωνίζει συθέμελα την ισχύ της πόρνης – Δημοκρατίας αλλά και της SingularLogic.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα όμορφα ψηφοδέλτια όμορφα καίγονται. Απο την Σκύλλα στην Χάρυβδη .Παλιά ψηφίσαμε Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας , τώρα ψηφίζουμε Τσίπρα για να φύγει Μητσοτάκης.

Ανώνυμος είπε...

70% αποχή στην Βουλγαρία, μια χαρά κυβέρνηση έδωσε με το 30% βολεμενων

Διηνέκης είπε...

Άκυροοοοοοοοοοοο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...