Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

«Αυτό τώρα είναι μακέτο»;

Έχοντας κατορθώσει να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσω της σύμπραξής του με τον Ηλία Κασιδιάρη, αφού τους δούλεψε ψιλό γαζί έχοντας το Plan B στο μυαλό του από την αρχή, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος συγκροτεί όπως όπως, μια μορφή κόμματος για να μπορέσει να πάρει μέρος στις εκλογές, με στελέχη του Καρατζαφέρη όσα του έχουν απομείνει, προκειμένου να γίνει ανάχωμα στην φυγή ψήφων από την ΝΔ, και σε τελική ανάλυση μπει δεν μπει, ο Κούλης να είναι κερδισμένος.

Ο Καρατζαφέρης εδώ και μήνες στηρίζει με κάθε τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλως τυχαίως το κόμμα Κανελλόπουλου, που πέρασε τον σκόπελο του Αρείου Πάγου παρά την προσπάθεια ταύτισης με τον Κασιδιάρη, στελεχώνεται τελικά από ανθρώπους του ΛΑΟΣ και στελέχη της δεξιάς πολυκατοικίας.

 

Εβδομήντα  όλοι και όλοι πανελλαδικά οι υποψήφιοι του ναυαγισμένου αναχώματος Κανελλόπουλου, εκ των οποίων οι 24 είναι γυναίκες.  Οι μισοί υποψήφιοι είναι πάσα του Καρατζαφύρερ, και μην μας αναγκάσουν να αναφερθούμε με ονόματα. Όλοι γνωριζόμαστε στην μπανανία. Το ωραίο είναι ότι σε μερικές εκλογικές περιφέρειες δεν έχει ούτε έναν για δείγμα. Άσε που σχεδόν παντού είναι...ένας. Όσο για επικρατείας; Δεν υπάρχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...