Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Φτου κακά.Ρίχτε του και ενα ...αφορισμό.

 ΝΙΚΗ: Σας αποκαλύπτoυμε  ποιός είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Εν κατακλείδι....πρέπει να τιμωρούνται οι Πολιτικοί, που έχουν κάνει το ψέμα Επάγγελμα τους!.Και ως προς την ταπεινότητα μου, Φίλοι μου Αγαπημένοι, δεν με νοιάζει καν να αποκτήσω την ιδιότητα του Βουλευτή! Αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθήσω τη ΝΙΚΗ, το ευλογημένο αυτό κόμμα μου, να μπει στη Βουλή, για να ακούγονται οι αλήθειες πεντακάθαρες!

Γι’ αυτό, Αγαπημένοι μου Φίλοι, Ελληνίδες, Έλληνες:

Εσείς που δεν πήγατε να ψηφίσετε και εσείς που πήγατε να ψηφίσατε και δεν ψηφίσετε τη ΝΙΚΗ και έχετε μέσα σας, Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας και Την Ελλάδα μας, ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΗ, και ρίξτε μέσα στην κάλπη, ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ», ώστε στις 25 του Ιούνη να έλθει η ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ.

 

Τι συμβαίνει με το κόμμα παπαδοΝΙΚΗ; Σε λίγο θα πλακώσουν με τις αγιαστούρες μέσα στα εκλογικά τμήματα να αφορίζουν τους «αντίχριστους». Γιατί ανακατεύουν την θρησκεία με τις πολιτικοβρωμιές τους;  Γιατί το προβάλλουν τα μεγάλα κανάλια της διαφθοράς και οι εφημερίδες του Μητσοτάκη; Τι σχέση έχει ο Μαρινάκης; Πάντως ο Πρέτεντερ καρφώθηκε.

Σε λίγο θα μας πουν ότι έχουν την ευλογία του Παϊσιου επειδή έβαλαν υποψήφια βολευτίνα την ανιψιά του.

 

Προβληματισμένος με την «εργαλειοποίηση της θρησκευτικής ταυτότητος των πολιτών από κέντρα και εξουσίες», ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως

 

Βρε - βρε σύμπτωση! Ο «εξ απορρήτων» του καταδικασμένου πρωτόδικα με 10 χρόνια κάθειρξη Βίκτωρα Ρέστη, στο ψηφοδέλτιο του «δασκάλου με τα γυαλάκια» που όλοι ψάχνουν τον χρηματοδότη του. Η ανατίναξη με εκρηκτικά της Porsche το εφετείο που παίρνει αναβολές και η καταπάτηση των 300 στρεμμάτων του δημοσίου.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

🤣🤪
Η ΕΓΚΈΦΑΛΟΣ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΟΒΑΡΌ... ΑΠΌΚΟΜΜΑ
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΝΑΙ Η ΜΟΥΡΛΕΓΚΟ ΠΟΥ ΦΏΝΑΖΕ ΣΤΑ ΤΡΑΣ
ΤΙ .ΒΟΥ. ΞΙΟΥ ΞΙΟΥΟΥΟΥ
ΟΥΟΥ! ΟΥ! ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΓΙΔΟΥ ΕΙΛΩΤΑΣ...
(ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΌΤΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ...) ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓ.ΤΟΥ 👹
Ο...ΓΙΔΙ🤡Σ.ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΊΑ ΜΩΡΈ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...