Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ψόφησε ο.... μαζί τα φάγαμε.



 


 

«Τίναξε τα πέταλα» ο προδότης των Ιμίων

 

«Μαζί τα φάγαμε»: Η ιστορική φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων (βίντεο)

 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, «ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 53 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ» – ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπόθεση Οτσαλάν

Στις αρχές του 1999 ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως υπουργός Εξωτερικών κλήθηκε να χειριστεί την υπόθεση του Κούρδου Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο οποίος ήταν ιδρυτής και ηγέτης του PKK. Ο Οτσαλάν έχοντας καταφύγει στην Ελλάδα ενώ διωκόταν από την Τουρκία, μεταφέρθηκε, με την έγκριση του Πάγκαλου, στην ελληνική πρεσβεία της Κένυας και συνοδευόταν από τον αξιωματικό της ΕΥΠ Σάββα Καλεντερίδη, ο οποίος αργότερα δέχτηκε προφορικές εντολές αμφισβητούμενης προέλευσης να πετάξει τον Οτζαλάν έξω από την πρεσβεία.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι οι εντολές αυτές προέρχονταν από τον Πάγκαλο αν και ο ίδιος το αρνείτο. Επίσης, ο Πάγκαλος παρείχε διαβεβαιώσεις στον Έλληνα πρέσβη στην Κένυα ότι είχε εξασφαλίσει δίοδο για τον Οτσαλάν προς την Ολλανδία σε συνεργασία με τις κενυάτικες αρχές - ωστόσο ο Οτζααλάν συνελήφθη μετά από επιχείρηση της ΜΙΤ στο Ναϊρόμπι και οδηγήθηκε αεροπορικώς στην Τουρκία. Στην συνέχεια καταδικάστηκε από τουρκικό δικαστήριο και κρατείται.

Ο Πάγκαλος δέχτηκε κριτική και για το γεγονός ότι δεν εξασφαλίστηκαν εγγυήσεις από τους Κενυάτες για την ασφαλή μεταφορά του Οτζαλάν στην Ολλανδία αλλά ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι απουσίαζε τρεις μέρες από την Αθήνα και δεν παρακολουθούσε την υπόθεση. Με την σύλληψη του Οτσαλάν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, προκλήθηκε πολιτική κρίση στην Ελλάδα που οδήγησε στην παραίτηση τριών υπουργών, συμπεριλαμβανομένου και του Πάγκαλου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑΣ ΚΡΙΜΑΣ ΚΡΙΜΑΣ

Ο ΑΧΌΡΤΑΓΟΣ 🚛💩

Ανώνυμος είπε...

Προδοτική αλληλεγγύη
Μητσοτάκης για Θεόδωρο Πάγκαλο: «Υπήρξε μαχητικός πολιτικός με ευφυΐα, κοσμοπολιτισμό, χιούμορ και τόλμη»
Ευάγγελος Βενιζέλος για τον θάνατο Πάγκαλου: «Στάθηκε ακλόνητος στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»

Ανώνυμος είπε...

Τα συλλυπητήρια του ΥΠΕΞ για την απώλεια του Θεόδωρου Πάγκαλου - «Προώθησε με ζήλο τα εθνικά συμφέροντα»

Ανώνυμος είπε...

Όπως αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ όταν ρώτησε τον Πάγκαλο, τι θα πουν στον ελληνικό λαό σχετικά με την απομάκρυνση της σημαίας από τα ελληνικά Ίμια, ο Πάγκαλος απάντησε αφοπλιστικά:
«Θα πείτε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας!»
Τόσο μεγάλη είναι η προσφορά του και ο ζήλος του Κυρ Δένδια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι διασταυρωμένο οτι μας άφησε χρόνους ή είναι Πασοκική μπλόφα για τις εκλογές?

Ανώνυμος είπε...

Στην φωτο 1978-2009 φαίνεται η 31χρονων κόπωση του μονοφαγά. Το 2009 τον έβαλε σε αναγκαστική δίαιτα ο ΓΑΠ όχι για πολύ όμως γιατί μετά το ¨μαζί τα φάγαμε" ήρθε το "λεφτά υπάρχουν" που είναι μια νέα εκδοχή του προηγούμενου συνθήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ε,ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ...
και ο επικεφαληs τουs λεει σιγα σιγα εχει για ολουs...ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡΓΗΡΟ Π@ΥΣΤΗ 920 ΜΗΝΩΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΝΟΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ??

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη προλαβουν θα τον καψουν....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...