Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Θα ψηφίσουν και τα δέντρα τον Κούλη;

 

 

Οι πιο «βρώμικες» εκλογές στην νεότερη πολιτική Ελληνική ιστορία θα γίνουν στις 21 Μάϊου! Τα κόμματα που κόβει ο Άρειος Πάγος, ο κρυφός πόθος Μητσοτάκη για το 9% που πρέπει να μείνει εκτός βουλής

 

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣτΕ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΚΑΤΑΛΥΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ

 

Το ελληνικό κράτος κρατά κλειδωμένα τα αρχεία των δοσιλόγων και το βιβλίο των εγκληματιών πολέμου μεταφέρθηκαν απο το Εφετείο Αθηνών και την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για να προστατέψει την σημερινή Ελίτ. ...

 

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο άλλοτε υμνητής του Κυριάκου Μητσοτάκη, διακεκριμένος καθηγητής νομικής Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος μάλιστα προέβλεπε την κυριαρχία του μέχρι τουλάχιστον το 2029 (Μαζί φυσικά με την Σακελλαροπούλου), ανακοίνωσε σήμερα το πολιτικό του τέλος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά.

Είπε συγκεκριμένα: «Αν η ΝΔ πάρει γύρω στο 30% δεν θα έχει το ηθικό έρεισμα ο Μητσοτάκης να διεκδικήσει την Πρωθυπουργία, με πάνω από 35% κανείς δεν θα μπορεί να του αμφισβητήσει αυτό το δικαίωμα».

Το 35% στον Μητσοτάκη όμως δεν το δίνουν ούτε οι πλέον ορκισμένοι και ταϊσμένοι δημοσκόποι! Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ο Αλιβιζάτος ανακοίνωσε το τέλος της πολιτικής παρουσίας του Κυριάκου. Ο οποίος φυσικά δεν θα λείψει από το δημόσιο βίο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα μη χάσουν την Ελλάδα οι ερπετόμορφοι. Δεν έχουν λόγο ύπαρξης μετά εδώ στον πλανήτη γη. Την μπούτσισαν......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ.
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Διηνέκη ανήρτησες το άρθρο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ αλλά αν και το διάβασα πολλές φορές δεν κατάλαβα τίποτε , μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς τι ακριβώς εννοείς με το άρθρο σου, που μάλλον βιαζόσουν και υπέπεσες σε ορθογραφικά λάθη και συντακτικά, αλλά το ουσιώδες δεν βγάζει κανένα συμπέρασμα, ξαναδιαβασε και θα δείς τις αστοχίες σου.

Μέντωρ είπε...

γίνε συγκεκριμένος σε ποιο άρθρο αναφέρεσε για να καταλάβω

Διηνέκης είπε...

@ Ανώνυμο 4 Μαΐου 2023 στις 2:41 μ.μ.

Έχεις μπερδέψη τα ιστολόγια. Εγώ, διαχειρίζομαι το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως». Εδώ, είναι άλλος. Ο «Μέντωρ».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...