Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Τίποτα δεν τελείωσε .Τώρα άρχιζει το πάρτι.

Αλήθεια, πέσατε από τα σύννεφα; Δηλαδή, τι περιμένατε;
Δεν βλέπετε γύρω σας; Δεν συναναστρέφεστε με «ανθρώπους»;

Αξίζει να κρατήσουμε την εξήγηση για το αποτέλεσμα όπως την έγραψε ο Θ. Τζήμερος, διότι αποκάλυψε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος: «Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ’ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.»

Το συμπέρασμά του αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων αληθές.

Σε μεγάλους αριθμούς οι πολίτες επέλεξαν αυτό .

Όσα και αν είναι τα προβλήματα, τα αρνητικά, η ακρίβεια, οι δυσκολίες, ο φόβος για την επόμενη μέρα, η φτωχοποίηση , οι υποκλοπές, η καταπάτηση του κράτους δικαίου, τα Τέμπη, ως αποτέλεσμα της αδιαφορίας για τον ΟΣΕ και την ασφάλεια, η εγκληματικότητα, η έξαρση της βίας, οι απειλές της Τουρκίας, τους οδήγησαν σε αρνητικά - αμυντικά αντανακλαστικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η στρατηγική ήττα ήταν κατά 65% του ΣΥΡΙΖΑ και κατά 35% του Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε από τα δεξιά του και ο Τσίπρας από τα αριστερά του,

Δεδομένου ότι η αποχή περιορίστηκε στο 40% και τα εκτός Βουλής κόμματα έλαβαν το γιγαντιαίο 16%, δείχνουν πως δεν υπάρχει χώρος για διόρθωση της κατάστασης. Το 16% εμπεριέχει αντισυστημική διάθεση και πολύ πλάκα, καλαμπούρι… Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αν κατεβάσει κάποιος υποψηφίους στο 70% της επικράτειας και πιάσει 1,5% μπαίνει στο λογαριασμό των κρατικών επιχορηγήσεων!

Το δε μπλοκ της παρασιτικής «μεσαίας τάξης» (των πρώην «μη προνομιούχων» του Ανδρέα), που χάρη στην «κοινωνική κινητικότητα» έγιναν πλέον η «ραχοκοκαλιά της Οικονομίας», δηλαδή το μπλοκ της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής, των εισαγόμενων προΐόντων, του τουρισμού και των «υπηρεσιών» άνευ ουσιαστικής (μακροοικονομικής) προστιθέμενης αξίας.

Αδωνης: "Χωρίς απλή αναλογική θα είχαμε 171 βουλευτές. Στόχος μας είναι στην επόμενη βουλή να έχουμε 180 για να αλλάξουμε μόνοι μας το σύνταγμα"

 

Η ΝΔ θέλει τώρα 180 έδρες:Στόχος τα ιδιωτικά ΑΕΙ - Το σχέδιο για ΕΣΥ και ΑΣΕΠ.


 

Τα σενάρια κατανομής των εδρών στην Βουλή μετά τις δεύτερες εκλογές που θα διεξαχθούν με ενισχυμένη αναλογική


Ανδρουλάκης vs Τσίπρας - Σύγκρουση μέχρις εσχάτων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Οι Εβραίοι ξεκίνησαν ήδη να φτιάχνουν κλίμα.

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές: Επτά κόμματα μπαίνουν στη Βουλή – Πού οφείλεται ο θρίαμβος της ΝΔ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΝΟΘΕΙΑ Ή ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ; ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ; ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21Η ΜΑΙΟΥ;

Έχει δοκιμάσει κάποιος να δει πόσες ώρες χρειάζεται για να ανοιχθούν φάκελοι, να καταμετρηθούν να ελεγχθούν επισταμένα τα ψηφοδέλτια για ακυρότητα και να ταξινομηθούν ανά κόμμα;

Επτά άτομα χρειάσθηκαν τέσσερις ώρες για 350 ψηφοδέλτια.. Πως βγήκαν αποτελέσματα μέσα σε δυο; Mήπως φώναξαν και περαστικούς για να βοηθήσουν; Και μην αρχίσουν τις μαλακίες που μου είπε κάποιος «κομματικός» ότι ....μήπως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έδιναν αποτελέσματα όταν καταμετρούσαν το 10% και για αυτό έλεγαν στο 10% ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.   


Η μεραρχία τῶν άνω τῶν 115 ετών πού βρέθηκε στοὺς εκλογικοὺς καταλόγους είναι άλλο ένα μεταφυσικὸ μυστήριο, μέρος τῶν 1.400.000 ψηφοφόρων φαντάσματα. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν στις επόμενες εκλογές προκύψει μια πανίσχυρη κυβέρνηση Μητσοτάκη, με περίπου180 βουλευτές, είναι πολύ αμφίβολο αν η Ελλάδα που θα παραδώσει, μετά τέσσερα χρόνια, θα είναι η πατρίδα που αγαπάμε.

Ανώνυμος είπε...

Έχω κάνει εφορευτική επιτροπή και για να μετρηθούν τα φακελάκια μονο πήγε 9.30 ώρα. Χωρίς σταυρούς 11.30 τελείωσε. Πως αυτό τώρα να δίνουν αποτελέσματα από τις 7.30 δε ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΟΘΕΊΕΣ ΈΓΙΝΑΝ !!!

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΕΡΝΟΤΣΓΛΝ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΕΝΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΝΤΙ
ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑ
ΜΠΑΤΡΙΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ
ΜΑΥΡΑΓΟΡΊΤΕΣ.
ΤΌΤΕ...💥

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΊΝΑΙ
ΌΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΚΑΜΠΛΑΛΟΒΛΑΚΕΣ.
ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΆ...

ΣΕ ΑΠΌΓΝΩΣΗ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΧΑΛΑΔΕΣ
ΝΟΜΊΖΟΥΝ...!
ΌΤΙ ΘΑ ! (ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΆ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΚΆΠΟΙΟΙ... ΌΤΙ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΌΤΙ ΘΑ !
ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΟΎΝ ΤΌΣΟ ΆΘΛΙΟΙ...
ΌΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΚΙΑΚΟΜΑ
ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΕΧΝΟ ΑΝΟΗΣΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ?
ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΏΣΕΙ.


ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ.


Ανώνυμος είπε...

9:57 ΣΧΌΛΙΟ

ΓΙΑΤΊ ΒΡΕ ?
ΔΕΝ ΛΕΣ ΌΤΙ ΟΤΑΝ ΌΛΑ
ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΈΝΑ
ΒΓΟΥΝ...
ΠΆΝΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ
ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΊΓΟΥΡΟ
ΠΟΥ ΤΡΟΜΆΖΕΤΕ !!! ΌΛΟΙ...


ΚΑΛΌ Ε ?

Ανώνυμος είπε...

Τα νούμερα είναι χειρότερα, βάσει του 39% αποχής, από τους δικούς τους εκλογικούς καταλόγους, απομένουν 3.591.000 ψηφοφόροι. Άντε βγάλε άκρη.

Ανώνυμος είπε...

Πριν της 21.00 βγάλανε εκτίμηση 2,9 σε δύο κόμματα με +- 0,5 απόκλιση . Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ; Ότι ήθελε έβγαλε η SINGULAR . Σε προηγούμενες εκλογές έλεγαν ότι θα είναι μακριά η νύκτα για το αν θα μπουν στη Βουλή . Η εκτίμηση στις 21.00 ώρα ήταν το τελικό αποτέλεσμα . Στη σελίδα του ΥΠ ΕΣ έγραφε ότι τα αποτελέσματα της SINGULAR δεν έχουν διασταυρωθεί με τα αποτελέσματα των Πρωτοδικείων . Ξυπνήστε επιτέλους .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΟΙ...ο χιοs του συμεων λανσαρει βελοπουλο του γιοζεφ,...Και η αγνωστου βιογραφικου η σκ@τογρι@ γερικη πρασινοφοραδα στα νειατα τηs που την φωναζανε στου αντρε πιπατρυπα
"καπουλατη"τωρα προτεινει ΑΠΟΧΗ!...το higer-xajara απο το τζιμπουτι την λεει η Μαγισσα τηs Αποχηs απο την Νου-Μου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...