Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ο Σαρμάς κάνει σαρμάκο.

Eρπωντας και γλύφοντας όλο και κάτι θα βγει. Τι κι αν ήταν θύμα του παρακρατικού μηχανισμού του Μεγάρου Μαξίμου και αποστρατεύτηκε λίγο μετά την αποκάλυψη ότι οι επικοινωνίες του είχαν γίνει σουρωτήρι από την ΕΥΠ, ο Χαράλαμπος Λαλούσης δέχτηκε να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και νυν υπηρεσιακός υπουργός ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, παρέδωσε στους πολιτικούς αρχηγούς, με τον Αλέξη Τσίπρα να αποκαλύπτει τα ονόματα από το βήμα της Βουλής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε ποτέ γιατί ο κ. Λαλούσης θεωρήθηκε εθνικός κίνδυνος, ενώ ούτε ο ίδιος ο υπηρεσιακός υπουργός ζήτησε ποτέ εξηγήσεις. Αντιθέτως, ευθυγραμμίστηκε με τη σιωπή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος επιβραβεύτηκε με ανανέωση της θητείας του.

Απ΄ ό,τι φαίνεται, ήρθε και η σειρά της επιβράβευσης του κ. Λαλούση…

 

«ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ»: ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ !!!

 

Αυτή είναι η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης...

 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ.

 

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΤΙΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ , ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ.

 

Ο “ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ” ΤΟΥ ΔΡΑΠΕΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΒΑΛΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

 

«Κηδεία» στο ΓΕΕΘΑ και το μήνυμα Στεφανή που έρχεται...

 

ΤΗΣ “ΛΑΓΟΚΤΟΝΙΑΣ” ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΉ ΑΛΛΙΩΣ “ΠΩΣ ΤΟ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ”. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΤΟΥΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!


Η έκφραση κάνω σαρμάκο: Στέκομαι αμίλητος, προσοχή, αποφεύγω να εκδηλωθώ, κάνω τουμπεκί, κάνω πως δεν καταλαβαίνω. προέρχεται από τη φράση "κάνε σαμάρκο" ("σαρμάκο", με αντιμετάθεση). Φράση που σήμαινε: «κράτα το στόμα σου ανοικτό, χάσκοντας όπως το λιοντάρι» και, κατ' επέκταση, "σώπασε", "μη μιλάς". Η φράση ετυμολογείται από τα λιοντάρια του San Marco, του εμβλήματος δηλαδή της Βενετίας, γνωστού σε όλη την Ελλάδα από τα βενετσιάνικα κάστρα. Σ' αυτή την περίπτωση θα σήμαινε στέκομαι αμίλητος, προσοχή, αποφεύγω να εκδηλωθώ, κάνω τουμπεκί  κάνω πως δεν καταλαβαίνω.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι γίνετε εχει την έγκριση του ΚΙΣΕ. Γίδια ξυπνάτε.....

Ανώνυμος είπε...

2:58
ΣΟΛΙΟ

ΓΙΑ ΛΈΓΕ... ΕΣΎ ΤΙ !?

ΜΠΕΕΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...