Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Θα αντικατασταθούν απο την blackwater, και λοιπές ειρηνιστικές εταιρίες.


Μετά τις ΗΠΑ και η Γαλλία άρχισε ν΄αποσύρει τις δυνάμεις της από τη Συρία. Νωρίτερα σήμερα ο Τραμπ έγραψε στο twitter  »Νικήσαμε την ΙΣΙΣ στη Συρία,ήταν ο μόνος μου λόγος για να είμαστε εκεί κατά τη διάρκεια της Προεδρίας Τραμπ ». Tα αμερικάνικα μέσα εκτενώς αναφέρθηκαν σε απόσυρση αμερικάνικων στρατευμάτων από Συρία.Η Sarah Huckabee Sanders, Γραμματέας Τύπου του White House δήλωσε πως “αρχίσαμε να επιστρέφουμε τις δυνάμεις των USΑ ως μια μετάβαση στην επόμενη φάση της επιχείρησης . Η Sanders πρόσθεσε : »αυτές οι νίκες επί της  ISIS στη Συρία δεν είναι ένα σημάδι του τέλους της Διεθνούς Συμμαχίας ή της επιχείρησής της » και ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους « θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού κατά της επικράτειας, τη χρηματοδότησης, της υποστήριξης και κάθε μέσου διείσδυσης επί των συνόρων μας  της ισλαμιστικής ριζοσπαστικής τρομοκρατίας ».Ένας αξιωματούχος Αμερικανός είπε στο  Reuters ότι όλο το προσωπικό του State Department στη Συρία θα εκκενωθεί από τη χώρα εντός 24 h και ότι όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ θ΄αναχωρήσουν καθώς η τελική επιχείρηση κατά της ISIS ολοκληρώθηκε.Τα στρατεύματα αναμένεται να αποσυρθούν εντός 60 έως 100 ημέρες.
Σύμφωνα με αξιωματούχους ο Trump διέταξε μια ταχεία απόσυρση όλων και των 2,000 στρατιωτών των United States από το συριακό έδαφος εντός 30 ημερών αναφέρει η nytimes.


 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδη εισαι ΑΕΚ ετοιμασου να ζοχαδιαστεις, δεν σου λεω τιποτα περισσοτερο. Κοιταξε τις φωτογραφιες απο την Χριστουγεννιατικη γιορτη και θα καταλαβεις τι εννοουσα.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/i-xristougenniatiki-giorti-tis-aek-pics/3574839

Ανώνυμος είπε...

Ιουδαικές εταιρείες θά αναλάβουν τή φυλαξη ολου τού Ελληνικού λαού .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...