Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Βάλε το κιπά σου, και ...βάρα τους.


Νέο μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο ψεκασμένος Καμμένος, επιμένωντας  να κρατά υψηλούς τόνους στη ρητορική του. «Εμείς δεν επιθυμούμε τον πόλεμο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε την ειρήνη, αλλά στέλνουμε και ένα μήνυμα απόλυτα σαφές προς τους πάντες: όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο, θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε» επανέλαβε .
Αναφερόμενος στην τριμερή συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, ειπε οτι « ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδης, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Τσίπρας και ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Νετανιάχου, παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στο Ισραήλ, ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσει από εδώ ένας αγωγός, θα περάσει νότια της Κρήτης, θα συνδεθεί με το φυσικό αέριο της Ελλάδος και θα μεταφέρει το φυσικό αέριο της Κύπρου, του Ισραήλ και της Αιγύπτου, μέσω της Ελλάδος, στην Ευρώπη».


Αυτοί πούλησαν τον Χριστό για τριάντα αργύρια. Εσένα θα σε πουλήσουν Μπίρι-παρά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ριχνεις κατι βαρελωτα ωρες ωρες που τους ερχονται κατευθειαν στο Δοξα Πατρι!
Η τελευταια φραση.
Καλα Χριστουγεννα σε ολους οσους ακομη αντιστεκονται και οι υπολοιποι στα τσακιδια θα ζησουμε και χωρις αυτους.

Ανώνυμος είπε...

Παπαριές Καμμένου Γιά νά ψωνίζει το πόπολο . Σαν παιδί των Εβραίων που είναι προωθεί τά σχέδια τους , όπως και όλοι οί πολιτικάντηδες στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΒΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . Α ΞΕΧΑΣΑ , ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...