Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Βγάλτε γρήγορα τις σφεντόνες από τα ντουλάπια





Κολοσσιαία αεροναυτική και στρατιωτική δύναμη παρατάσσει από σήμερα μέχρι και τις 25 Μαΐου η Τουρκία στο Αιγαίο στην μεγαλύτερη αεροναυτική άσκηση της σύγχρονης ιστορίας της με εμφανή την προσπάθεια να δείξει ότι «Εχει την ισχύ να επιβάλλει αυτό που η ίδια θεωρεί ως δίκαιο».
Συνολικά 131 πολεμικά πλοία, 57 μαχητικά αεροσκάφη, 33 ελικόπτερα, 45 UAV, δύο από τα τέσσερα AWACS 737 MESA που διαθέτει η τουρκική Αεροπορία και 10 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, συμμετέχουν στην άσκηση «Θαλασσόλυκος» όπου συνήθως εμπλέκονταν το ένα τρίτο των παραπάνω δυνάμεων.
Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ναυτικής ισχύος, ενός μόνο κράτους, στην Ευρώπη από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και μετά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ανηξερος αρχιψευταρος της Νεας Ταξης Πραγματων
A.Τσίπρας: «Δεν πίστευα ότι είπε για 7ημερη εργασία ο Μητσοτάκης
Αν γινουν εκλογες και τις κερδισει ο αρχιαπατεωνας διαστρεβλωτης της βουλησης ενος ολοκληρου λαου ο πρωτος θα ειναι που θα το πραξει!
Καλα ο Κουλης εννοειται οτι θα προωθησει.

«Με την συγκατάθεση των εργαζομένων εφαρμόζουμε στην Παπαστράτος την επταήμερη λειτουργία του εργοστασίου» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Εταιρείας, Ιάκωβος Καργαρώτος, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επταήμερη εργασία.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/papastratos-echoume-eptaimeri-litourgia-me-ti-sigkatathesi-ergazomenon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...