Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Μπορεί να είστε χήρα κυρία τέτοια μου, αλλά μην με αφήσετε με το πουλί στην χείρα!


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητή κυρία Κατερίνα Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου

Εκτιμώντας την αγαθοεργή σας πρόθεση, να προσφέρετε τζάμπα διακοπές στο κότερο σας, στον Τσίπρα επειδή, όπως δηλώσατε, ήταν κουρασμένος, θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι:
- Εγώ είμαι περισσότερο κουρασμένος και βαρειά βαλαντωμένος, τέσσερα χρόνια τώρα, μιας και εξαιτίας του αναγκάζομαι να... ζώ στα ξένα, με σύνταξη που μετά βίας φθάνει τά 1.000 ευρώ τον μήνα.
- Εγώ δεν είμαι κανένας τυχαίος δημοσιογράφος και έχω προσφέρει, μέσω της δουλειάς μου, πολλά στην χώρα και στους χωριάτες της. Ως εφαψίας των δραστηριοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης θα γνωρίζετε, πιστεύω, ότι διέπρεψα ως ανταποκριτής Τύπου του Οργανισμού στην Ελλάδα, επί μία δεκαετία, αμοιβόμενος μ' ένα χαρτζηλίκι των 800 ευρώ κάθε μήνα καί ότι, τόσον αυτό το πόστο όσο και το οκτακοσάρι, τα έχασα κατόπιν παρεμβάσεως της Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ήτανε ΥΠΕΞ, επειδή ξαναμίλησα για τις μίζες που πήρε το βρωμόσογο από την πώληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Καλτεστρούτσι.
- Με πόνο καρδιάς κυρία Παναγοπούλου μου, σας ομολογώ ότι έχω να κάνω διακοπές και να φέρω το κορμί μου σε επαφή με την θάλασσα και το γαλάζιο του Αιγαίου, πάνω από οκτώ χρόνια, επειδή δεν περισσεύει μία για τέτοιες πολυτέλειες.
- Τι θα ήτανε για σας κυρία τέτοια μου, να με προσκαλέσετε και μένα τον ...κουρασμένο στο κότερο σας για μια βδομαδούλα?
Κι' εγώ δεν θέλω πούρα και μεγαλεία, δύο τρείς φιάλες ουϊσκάκι από το φθηνό θέλω, να βγάλω την βδομάδα και να φιλοξενήσετε μαζί μου καί δύο νεαρές Ουκρανέζες φίλες μου, να μου παίρνουν πίπες νυχθημερόν, μπας και καταφέρουν να με στείλουν ευτυχή και ικανοποιημένο πριν την ώρα μου.
Μπορεί να είστε χήρα κυρία τέτοια μου, αλλά μην με αφήσετε με το πουλί στην χείρα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μια χήρα είχε ορκιστεί στο πρώτο της στεφάνι,
μια χήρα είχε ορκιστεί στο πρώτο της στεφάνι,
αλλά δεν έμεινε πιστή στον όρκο που είχε κάνει,
μα αυτή δεν έμεινε πιστή στον όρκο που είχε κάνει.

Στις εννιά, στις εννιά του μακαρίτη
άλλον έ άλλον έβαλε στο σπίτι.

Τα μαύρα ρούχα έβγαλε, άνοιξε την καρδιά της,
τα μαύρα ρούχα έβγαλε, άνοιξε την καρδιά της,
και νοικοκύρη έβαλε κρυφά στην κάμαρά της,
και νοικοκύρη έβαλε κρυφά στην κάμαρά της.

Στις εννιά, στις εννιά του μακαρίτη
άλλον έ άλλον έβαλε στο σπίτι.

Η χήρα βρήκε τη χαρά, τα νιάτα της γλεντάει,
η χήρα βρήκε τη χαρά, τα νιάτα της γλεντάει,
αλίμονο στο φουκαρά που πέθανε και πάει,
αχ! αλίμονο στο φουκαρά που πέθανε και πάει.

Στις εννιά, στις εννιά του μακαρίτη
άλλον έ άλλον έβαλε στο σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου "Ίχνος"!

Όλοι μιλάνε για τη "φιλοξενία" Τσίπρα στο κόττερο, αλλά κανένας για τον λόγο.

Ο λόγος είναι ότι η Παναγοπούλου έχει πλοία. Και ζητάει από το χαζό Αλέκσι μελλοντικές "διευκολύνσεις" για τη μεταφορά LNG (υγροποιημένου φυσικού αερίου), παρά το ότι θα υπάρξουν (αν υπάρξουν τελικά) αγωγοί μεταφοράς είτε διά ξηράς, είτε διά θαλάσσης.

Τα ίδια βέβαια ζητάνε και θα ζητήσουν κι άλλοι εφοπλιστές, οι οποίοι μάλιστα ήδη παράγγειλαν τη ναυπήγηση πλοίων μεταφοράς LNG. Κάτι ξέρουν αυτοί!

Να χαρώ εγώ δημοσιογράφους, που εστιάζουν στα δάχτυλα των ποδιών της Παναγοπούλου, κι όχι στο πού θα μπουν τα δάχτυλα των χεριών της! :-) (Στα κρατικά λεφτά, εννοώ.)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα
γεια σου ρε μπαρμπα ΝΙΚΟ , εισαι αρχοντας .

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη η σκεψη σου και πολυ ευστοχη. Ποσο χαιρομαι πραγματικα οταν υπαρχουν ακομη ατομα που μπορουν να αντιλαμβανονται καταστασεις πισω απο τα τεχνητα παραπετασματα παραπληροφορησης που υψωνουν τα εκαστοτε πιονια του συστηματος. Απο εμενα ενα ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...