Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε.

Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει αυτά που λένε οι Ρώσοι.

 

Το ΝΑΤΟ «απασφαλίζει» και στέλνει στο Κίεβο τους «φονιάδες των αεροπλανοφόρων»

 

Κίεβο: «Η Ουγγαρία θέλει να προσαρτήσει την Υπερκαρπαθία» – Β.Όρμπαν: «Δεν πρόκειται να σας στείλουμε όπλα»

Η Ουγγαρία απέρριψε χθες κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το αίτημα του Ζελένσκι για αποστολή όπλων στο Κίεβο και επιβολή αυστηρότερων.. κυρώσεων κατά της Ρωσίας, διότι όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν κάτι τέτοιο θα ήταν «εναντίον των συμφερόντων της Ουγγαρίας».
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός «απέρριψε τα αιτήματα (του Ζελένσκι) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επειδή είναι αντίθετα με τα εθνικά συμφέροντα της Ουγγαρίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ουγγρικής κυβέρνησης Ζόλταν Κόβατς, όπως μεταδίδει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων bgnes.
«Η Ουγγαρία θέλει να μείνει έξω από αυτόν τον πόλεμο, επομένως δεν θα επιτρέψει τη μεταφορά πυρομαχικών και όπλων στην Ουκρανία», δήλωσε ο Κόβατς,.

Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε τόσο στο Κίεβο, το οποίο εξαπέλυσε «βολές» προς την Ουγγαρία, υποστηρίζοντας -εκτός των άλλων- ότι θέλει να προσαρτήσει την Υπερκαρπαθία.

Οι Αμερικανοί δίνουν εγγυήσεις στην Ουκρανία για να συνεχίσουν τον πόλεμο

«Οι ΗΠΑ θα απαντήσουν στρατιωτικά στην Ρωσία σε περίπτωση που ρωσικές δυνάμεις κτυπήσουν κομβόι με όπλα για την Ουκρανία που κινείται σε έδαφος του ΝΑΤΟ».

Αυτό ανέφερε ο Σύμβουλος Ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, Τζέικ Σάλιβαν, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν είναι πιθανό η Ρωσία να επιχειρήσει να βομβαρδίσει τα κομβόι που μεταφέρουν όπλα  στην Ουκρανία μέσω κρατών – μελών του ΝΑΤΟ, δηλαδή ουσιαστικά της Πολωνίας. .

Όμως σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες κονβόι που μετέφερε όπλα που έστελνε η Πολωνία στο καθεστώς του Κιέβου χτυπήθηκε με πυραύλους cruise εντός του Ουκρανικού εδάφους , ενώ λίγη ώρα μετά το χτύπημα τα ουκρανικά ΜΜΕ ανάφεραν πως χτυπήθηκε και έτερο με οπλισμό από την Γερμανία που έφτασε στην Ουκρανία.

 

Η "σιωπή πριν την απόλυτη καταιγίδα”-Έρχεται η δεύτερη φάση με ρωσική επιχείρηση τύπου “Bagration” κατά των Ουκρανών από χιλιάδες Ρώσους

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ευθύνεται ο Ουκρανικός λαός αλλά ο κλόουν Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, ο εβραίος που βολεύεται με τις ομάδες Αζοφ που η δύση τις θεωρεί νεοναζιστικές οργανώσεις και παίζει ένα παιχνίδι παραλόγου… Η Ουκρανία δεν σεβάστηκε τους ρωσώφωνους της Κριμαίας ή του Donbass και μάλιστα τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Ρωσία, η Ουκρανία προετοίμαζε μαζική επίθεση στο Donbass στα ανατολικά της Ουκρανίας.
Το Donbass ως γνωστό είναι ημιαυτόνομη και αυτοδιοικούμενη περιοχή.
Καμία πολιτική λύση δεν φαίνεται πιο πιθανή από μια νέα διχοτόμηση της Ουκρανίας, με εδάφη ανατολικά του ποταμού Δνείπερου και κατά μήκος των ακτών της Αζοφικής Θάλασσας και της Μαύρης Θάλασσας να παραχωρούνται στη Μόσχα και η δυτική Ουκρανία να ανακηρύσσεται ουδέτερο έθνος όπως η Αυστρία ή η Φινλανδία στον Ψυχρό Πόλεμο. Ο Zelensky πιθανότατα δεν μπορεί να επιβιώσει υπογράφοντας ως Πρόεδρος της Ουκρανίας την απώλεια εδαφών, είτε είναι η Κριμαία είτε το Donbass.
Και ο Putin πιθανότατα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς να φέρει στην πατρίδα νέα εδάφη από μια ρωσική «νίκη».

Ανώνυμος είπε...

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε “χασάπη” τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν. Το να ακούγεται αυτό από τον ηγέτη μίας χώρας που θεωρείται υπεύθυνη για συνολικούς θανάτους 11 εκατομμυρίων αμάχων από το 1950 μέχρι σήμερα στις διάφορες εισβολές που έχει οργανώσει μεταπολεμικά, είναι οξύμωρο.

Γιώργος Γεωργίου είπε...

Ο Ρωσοι παιζουν εξυπνα το παιχνιδι τους.Προκαλουν τους Αμερικανους και την παρεα τους με κτυπηματα στο Λιβ για να τους αναγκασουν να εισελθουν και επισημα στον πολεμο.

Ετσι οταν εισελθουν απλα στην συνεχεια θα επικαλεστουν το κινδυνο της εθνικης τους κυριαρχιας και ετσι θα μπορεσουν με νομιμο τροπο να ισοπεδωσουν τις γυρω χωρες, οι οποιες πιστευουν με κλειστα ματια τον θειο απο το Αμερικα!

Ανώνυμος είπε...

Κενταει ο Λιακοπουλος καθε μερα, τους περναει πατοκορφο γαζωμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...