Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Καταλάβατε τι παίζουν τα πρόστυχα κυριολεκτικά Μ.Μ.Ε σε συνεργασία με όλους τους προδότες πολιτικούς ;



Εκτός τόπου και χρόνου χαρακτήρισε όλους όσους θεωρούν πως δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη θανατική μας καταδίκη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί στόχο να προστεθεί ένα τρίτο σκληρό σκληρό μνημόνιο στα προηγούμενα δύο αποτυχημένα.
«Το "όχι" του ελληνικού λαού -και αναφέρομαι σε όλο τον ελληνικό λαό ανεξάρτητα από τι ψήφισε στο δημοψήφισμα-δεν πρόκειται να μετατραπεί σε ταπεινωτικό "ναι" και σε καινούργια μνημονιακά κρεματόρια» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης που όμως θα συμφωνήσει στα νέα δολοφονικά μέτρά. .

O ΔΗΘΕΝ Kακός ανένδοτος ,γραφικός, οπισθοδρομικός ,δραχμολάτρης ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ο σκληρός αντιπνευμονικός ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και οι καλοί της χώρας ποταμίσιοι, και λοιπή σάρα και μάρα, οπότε αναμείνατε κυβιστικές κολοτουμπες και κυβερνητικές διολισθήσεις προς γερμανοτσολιαδισμό.

Δεν υπάρχει ούτε ένας μη προδότης πολιτικός .ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .  

Ομολογία-σοκ είχαμε πριν από λίγο από τον ίδιο τον "δυνάστη" της Ελλάδας, τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε, ο οποίος παραδέχθηκε επί λέξει «Η βιωσιμότητα χρέους δεν είναι εφικτή χωρίς το ''κούρεμα'', το ΔΝΤ έχει δίκιο που το υποστηρίζει αυτό. Όμως δεν μπορεί να γίνει ''κούρεμα'' γιατί θα παραβίαζε το σύστημα της ΕΕ»!
Τα μηνύματα που στέλνει η Γερμανία παραμένουν σκληρά και ανεβάζουν τον πήχυ της διαπραγμάτευσης.
«Περιμένουμε ακόμα τις νέες προτάσεις της Ελλάδας. Ο Τσακαλώτος έδειξε μια πιο συμβατική συμπεριφορά. Τα άλλα προγράμματα σε Πορτογαλία-Ιρλανδία είχαν αποτέλεσμα» δήλωσε πριν από λίγο ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέδριο της Μπούντενσμπανγκ, στο οποίο μετέχει και ο γάλλος ομόλογός του Μισέλ Σαπέν.

 

Συνάντηση με Γιουνκέρ είχαν Μπακογιάννη-Χατζηδάκης

Μήνυμα ότι η ελληνική Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία, μετέφεραν σήμερα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,..

Θεοδωράκης: Ο πρωθυπουργός υπηρετεί όσα αποφασίσαμε οι ΝΑΙνεκοι στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών


Μπορεί ο λαός να ψήφισε ΟΧΙ αλλά νικήσαμε οι  ΝΑΙνέκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...