Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Το τετράγωνο της αμαρτίας.Αντιγράφουμε από τις σημειώσεις του κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως αυτές κατασχέθηκαν από το προσωπικό του αρχείο:
Πειστήριο 1
«Απαιτητική σήμερα τώρα πλέον πιεστική η επιστροφή από το Σμπώκο του πακέτου των 10.000.000 ευρώ που παρέλαβε ο ίδιος προσωπικά από τον Β. Χρόνη στο σπίτι του το Φεβρουάριο του 2003 όπου είχε κληθεί με υπόδειξη μου, ανέλαβε απέναντί μας –εμένα και τον Β. Χρόνη- την ευθύνη ασφαλούς διακίνησης για μένα της παραπάνω σχετικής αποστολής. Η επιστροφή μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε η παραλαβή της αποστολής τότε το 2003 από τον Ι. Σμπώκο με πρόσκληση για επίσκεψη… με εμβάσματα από εξωχώριες… εκ των πολλών που με την ύπαρξή τους εδώ και χρόνια στηρίζουν τον κεντρικό τροφοδότη λογαριασμό, όπως REAL LTD».
Πειστήριο 2
«…Ζητώ τα 10 βιβλία (ΧΡΟΝΗΣ) που σου έδωσα πριν πέντε χρόνια να διακινήσεις και να αξιοποιήσεις καθαρά προσωπική υπόθεση-να μου τα επιστρέψεις τώρα πλέον ατομικά σε εμένα από εσένα που τα είχες αναλάβει…».
Τι έγινε λοιπόν με αυτή την υπόθεση; Και μιλάμε συμπτωματικά για την ίδια περίοδο, όπου οι Σαμαροβενιζέλοι επιχείρησαν να δώσουν στον κύριο Λάτση τα φιλέτα…
 
Κύριε Γαβριήλ Μαλλή, πως πήρε ο Λάτσης τα ΕΛΠΕ το 2003, επί Τσοχατζόπουλου υπουργού ανάπτυξης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...