Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο Γεωργιάδης στοίχισε στους Έλληνες φορολογούμενους 35 δισ. ευρώ! Και η ΝουΔούλα τον έχει ακόμη.
Οι δημόσιες δηλώσεις του Γεωργιάδη για bank run σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, προκάλεσε φυγή καταθέσεων 13,3 δισ. ευρώ, όπως αποκάλυψε ο Μάριο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και η οποία προκάλεσε με τη σειρά της αύξηση του ELA κατά 35 δισ. ευρώ.
Όπως λέει κι ποινικός κώδικας στο Άρθρο 191, και φυσικά δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ
Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191
1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
Ο Ντράγκι ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο bank-run της Ιστορίας έγινε κατά την εκλογική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η συνέχεια ΕΔΩ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΟΝ ..ΕΧΕΙ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ . ΤΟ ΓΙΑΤΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ . ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...