Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γιατί δεν έχει δίκιο; Eχετε διαβάσει τα μνημόνια;Είναι γνωστό ότι οι γερμανοί έρχονται περισσότερο υποψιασμένοι στη χώρα μας μετά… και την αντιμετώπιση που έτυχε η χώρα μας στην τελευταία διαπραγμάτευση τόσο από την καγκελάριο Α. Μέρκελ όσο και από τον υπουργό Οικονομικών τους Β. Σόιμπλε.
Υπάρχουν όμως και γερμανοί τουρίστες οι οποίοι δεν διστάζουν να δείξουν τις διαθέσεις  τους στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί. Η περίπτωση γερμανού τουρίστα, που σήμερα αποκαλύπτει το inotos.gr, άφησε άφωνους εργαζόμενους στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.
Ήταν πρωί της περασμένης εβδομάδας και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου ήταν γεμάτο από κόσμο. Μια οικογένεια γερμανών επισκέπτεται τους αρχαιολογικούς μας θησαυρούς. Κάποια στιγμή ο γερμανός πατέρας της ιστορίας μας πλησιάζει μια φύλακα του Μουσείου και με σοβαρό ύφος της λέει «να προσέχεις τα αρχαία γιατί μας ανήκουν και θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε».
Η φύλακας έμεινε …κάγκελο. Τον αιφνιδιασμό της ακολούθησε ο εκνευρισμός αλλά δυστυχώς ο υπηρεσιακός κανονισμός δεν της επέτρεπε να απαντήσει στο γερμανό τουρίστα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...