Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η δήλωση του …Εισαγγελέα Καμμένου:«Είχα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, μετά τη σύσκεψη που είχε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία. Η παρουσία μας στην Κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα. Αυτό είναι δεσμευτικό. 

Παράλληλα, όλα αυτά τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών, τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα, δεν είναι αληθινά. Δεν ψηφίζεται σήμερα και δεν πρόκειται να ψηφιστεί άμεσα οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα οδηγήσει στη διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής. Η πρωτογενής παραγωγή για την Κυβέρνηση αυτή, αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα, αποτελεί την έξοδο από την κρίση.

Τρίτον, το θέμα της διαφθοράς. Ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού.
Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής να προχωρήσουμε άμεσα, μέσα στις επόμενες ώρες.

Ραχήλ Μακρή: 'Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι παρέλαβα τις 900 σελίδες του νομοσχεδίου. Η αλήθεια είναι ότι το πρωί αγχώθηκα γιατί θα πρέπει να διαβάσω το περιεχόμενο του έως αύριο στις 9:00 που έρχεται προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στην οποία συμμετέχω. 

Αναρωτιόμουν πως θα προλάβω. 

Ωστόσο από μια ματιά διαπίστωσα ότι είναι ο
κώδικας πολιτικής δικονομίας που είχε φέρει η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου στις 14/11/2014 και είχε προκαλέσει σάλο στο νομικό κόσμο.

Αυτά κάνεις ρε Πάνο και θα έχεις την τύχη του Εφιάλτη.  

Στρατιωτικός νόμος Καμμένου στην Ικαρία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...