Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Όλοι οι προδότες στο προεδρικό, και οι …άλλοι χώρια.



Στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ομιλητές θα είναι ο Μανώλης Γλέζος, Κώστας Μανταίος, Πέπη Ρηγοπούλου και ο Σπύρος Χαλβατζής, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Δουζίνας.
Στην εκδήλωση που διοργανώνει η κ. Κωνσταντοπούλου δεν θα παραστούν ούτε εκπρόσωποι από τα υπόλοιπα κόμματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη Γερμανόφιλη θέση της. . Μάλιστα, όπως «ακούγεται», το θέμα τέθηκε και στο τραπέζι του γεύματος στο Προεδρικό Μέγαρο και όλοι οι κουκουλοφόροι πολιτικοί αρχηγοί αποφάσισαν να μην παραστούν στην εκδήλωση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου τις τελευταίες ημέρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, η Φώφη Γεννηματά έθεσε στον κ. Τσίπρα -εκτός των άλλων- ζήτημα και για την κ. Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην απαράδεκτη θεσμικά επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό. «Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια παρεκκλίνουσα θεσμική συμπεριφορά» είπε η κ. Γεννηματά. Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν είναι στις προθέσεις της να υποδείξει στον πρωθυπουργό τι θα πράξει με την πρόεδρο της βουλής αλλά, όπως είπε, η παρουσία της αποτελεί θεσμικό κώλυμα στο κοινοβουλευτικό έργο και δίνει επιχειρήματα σε όσους θεωρούν αναξιόπιστο το πολιτικό σύστημα. Και τα είπε ποια; H ….Φωφη, που όταν την κάλεσαν σε εκδήλωση για την μνήμη του …πατέρα της ειχε… δουλειά. Ποιο παλιοτόμαρο από δαυτη δεν υπάρχει.  
Εξάλλου, ο υπάλληλος του Μπόμπολα Σταύρος Θεοδωράκης -κατά την τελευταία συζήτηση στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο με τα προαπαιτούμενα- απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Κύριε πρωθυπουργέ, ως πότε θα ανέχεστε την κ. Κωνσταντοπούλου; Είναι προσβλητική η συμπεριφορά της» για να προσθέσει ότι «πρέπει να περιοριστεί στα βουλευτικά της καθήκοντα».

Πως έχει καταντήσει ρε πούστη αυτή η χώρα; Mας έπνιξαν τα σκουπίδια.
Πα..πάκηδες . Βαγγέλες, αμερικανοί πράκτορες , Βρετανοί πράκτορες ,υπάλληλοι εργολάβων και διαπλεκομενων , κάτι αγριοπουτάνες που βολεύουν τους γκόμενους πρώτα, και το κακό συναπάντημα.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...