Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Πάλι αδιάβαστοι θα ψηφίσουν, για να μας στείλουν… αδιάβαστουςΣτην αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή, λένε ότι γίνετε η ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων που εισάγονται αύριο Τετάρτη για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή και έχουν προσέλθει οι βουλευτές που είναι μέλη των κοινοβουλευτικών επιτροπών, για τις οποίες προγραμματίστηκε συνεδρίαση το πρωί της Τετάρτης.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι για άλλους έγραφαν πως δεν προλάβαιναν να διαβάσουν τα μνημόνια, όμως ήρθε η ώρα για τους κυβερνητικούς βουλευτές να τα "λουστούνε" όσα έλεγαν για τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ- ΝΔ!

Έτσι όπως πληροφορηθήκαμε  πριν από λίγο το επίμαχο νομοσχέδιο που κατατίθεται αύριο στη βουλή με το χαραχτήρα του υπερεπείγοντος έφτασε στο κοινοβούλιο αριθμώντας 977(!) σελίδες και μάλιστα τρέχουν σε φωτοτυπικά εκτός βουλής για να το τυπώσουν διότι είναι αδύνατον να τα καταφέρουν τα μηχανήματα του κοινοβουλίου!
Τώρα πότε θα τυπωθούν, πότε θα διαμοιραστούν, πότε θα διαβαστούν από τους εθνοπατέρες...ένας Θεός ξέρει!

Το τραγελαφικό μεταξύ αλλων είναι, ότι για πρώτη φορά κυβέρνηση, θα ψηφίσει κατά του Ελληνικού. Δημοσίου,  αφού μέχρι τώρα στους πλειστηριασμούς προηγούταν το δημόσιο έναντι όλων, ενώ τώρα θα προηγούνται οι τράπεζες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ . ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ........
ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΕ ΟΜΩΣ , ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ. ΚΟΜΜΑ ΑΔΕΛΦΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΛΑΔΗ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...