Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Γιατί υπάρχουν χειρότεροι μνημονιακοι από δαύτους;Φαίνεται ότι το «εμπάργκο» του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των άλλων πολιτικών αρχηγών στην εκδήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας την ενόχλησε ιδιαίτερα.  
Η Πέπη Ρηγοπούλου, που ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης, σχολίασε: «Χαίρομαι που αυτή την ώρα διαβάζω σε sites τα οποία λένε ότι βρισκόμαστε σε μια απαγορευμένη εκδήλωση» για να συλλάβει ο τηλεοπτικός φακός την πρόεδρο της Βουλής να χαμογελά αυτάρεσκα. Στη συνέχεια, στο περιθώριο της εκδήλωσης... ξεσπάθωσε σε διάφορα πηγαδάκια. «Αυτά δεν τα έχουν κάνει ούτε οι χειρότεροι Μνημονιακοί» είπε στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου όταν επιχειρούσε να την πείσει ότι η κυβέρνηση μπορεί να αποκομίσει κέρδη ακόμα και μέσα σε ένα τρίτο Μνημόνιο.
Πυρ και μανία ήταν και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος αφ' ενός δεν την κάλεσε στο γεύμα με τους πολιτικούς αρχηγούς, όπου σερβιρίστηκε για πρώτο πιάτο χταπόδι ξυδάτο, για δεύτερο πιάτο λαβράκι με βλήτα και για επιδόρπιο τούρτα παγωτό σοκολάτα και φρούτα. Το γεύμα συνοδεύτηκε από λευκό σαμιώτικο κρασί. αφ' ετέρου δεν παρέστη στην εκδήλωση.
«Η νέα αντίληψη θέλει τη Δημοκρατία να περιορίζεται σε γεύματα μεταξύ πολιτικών αρχηγών» ήταν το ιοβόλο σχόλιο της προέδρου της Βουλής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...