Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τσίπρας : Εντάξει ρε παιδιά .Ότι λέμε θα κάνουμε;






Tι σκατά πολιτικοί θα ήμασταν τότε; Ο πολιτικός πρέπει να είναι…. άλλα είπες, και άλλα έλεγες, και άλλα λές και κάνεις



Στροφή 180 μοιρών κάνει ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό κόκκινο αρνούμενος τη βασική προεκλογική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι δηλαδή θα καταργούσε το μνημόνιο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι λαϊκίστικη!!!
Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου για την κατάργηση του Μνημονίου με ένα νόμο απάντησε ότι «πριν τις εκλογές δεν είπα ότι μπορεί τα Μνημόνια να σκιστούν με ένα νόμο, μην παραπέμπετε σε μια ομιλία μου του 2012, ας αφήσουμε το πλαίσιο αυτό της λαϊκίστικης προσέγγισης».
«Δεν υποσχεθήκαμε έναν περίπατο στο δάσος».
Σήμερα στο Κώστα Αρβανίτη ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν είχε πει ποτέ ότι θα σκίσει το μνημόνιο! Αυτό είναι που λέμε συνέπεια λόγων. Για δείτε όμως  το βίντεο όπου πριν από ένα χρόνο ο σημερινός προδοτο-πρωθυπουργός έλεγε ότι η μόνη λύση είναι η κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο - Σήμερα (29/07/2015) στη συνέντευξή του στο Κόκκινο ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο προεκλογικά!
Τελικά στην πολιτική πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Όπως πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι η λύση είναι η κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ N.S.A. ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Ε.Ε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...