Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Mεταξύ Κουάλα Λουμπούρ και …Ρεϋνιόν, υπαρχή η βάση Ντιεγκο Γκαρσία.Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών, ένας Γάλλος εμπειρογνώμονας της αεροπορίας υποστηρίζει ότι έχουν βρεθεί τα συντρίμμια.
Ο Xavier Tytelman, ένας πρώην πιλότος της πολεμικής αεροπορίας που ειδικεύεται στον τομέα της ασφάλειας της αεροπορίας, ήρθε σε επαφή σήμερα το πρωί με έναν άνθρωπο που ζει στο νησί Ρεϋνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό.
Ο κάτοικος του νησιού τού έστειλε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν συντρίμμια αεροπλάνου, τα οποία ο Γάλλος θεωρεί ότι είναι πιθανό να ανήκουν στο αεροπλάνο των Malaysia Airlines. "Όλοι πιστεύουν ότι είναι πιθανό το φτερό να ανήκει στο Boeing 777 που πραγματοποιούσε την πτήση MH370", είπε ο Tytelman στην "Telegraph"."Η αστυνομία του Ρεϋνιόν  που εξέτασε το ναυάγιο λέει ότι μοιάζει σαν να ήταν στο νερό για περίπου ένα χρόνο, κάτι που ταιριάζει χρονικά με την εξαφάνιση της πτήσης MH370. Δεν μπορούμε να πούμε για την ασφάλεια, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια πιθανότητα ότι αυτό είναι", πρόσθεσε. Το αεροσκάφος των Malaisia Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση MH370 εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014, αφού απογειώθηκε με 293 επιβαίνοντες από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...