Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Bλέπουμε το δένδρο, και χάνουμε το δάσος.Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής» ο  Βαρουφακης σχεδίαζε τη δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος, μέσω της κλοπής των ΑΦΜ των Ελλήνων φορολογούμενων. Λέει ότι  τέως υπουργός Οικονομικών περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το εναλλακτικό σχέδιό του, το οποίο προέβλεπε υποκλοπή των ΑΦΜ, από έναν παιδικό του φίλο που είχε διορίσει στο υπουργείο για να παρακάμψει την κ. Σαββαΐδου, και ηλεκτρονική εισβολή (χάκινγκ) στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Αν δεν κάνουμε λάθος, το ΑΦΜ είναι ένας ατομικός φορολογικός αριθμός που το ίδιο το κράτος χορηγεί στον πολίτη. Ποιo κράτος όμως; To Eλληνικό η το Γερμανικό; Ποιου κράτους είναι ιδιοκτησία;


Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί η ελληνική κυβέρνηση (ως αρχηγός του κράτους) θα έπρεπε να υποκλέψει τα ΑΦΜ μας; 


Τα ΜΜΕ στη σπουδή τους να αποκαλύψουν τοplan Β του Γ. Βαρουφάκη, δεν πρόσεξαν προφανώς την παράλληλη ανατριχιαστική αποκάλυψη βόμβα που έκαναν και εξηγούμαστε.
Μεγάλος λοιπόν σάλος έχει ξεσπάσει και πάλι στα ΜΜΕ, με αφορμή αυτή τη φορά το φερόμενο ως plan B του Γ. Βαρουφάκη, με την υποκλοπή των ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών. 


Αν κάποιος μείνει μόνο εδώ και δεν καταλάβει τι ακριβώς διαβάζει, θα εκνευριστεί με τον Γ. Βαρουφάκη. Αν όμως καταλάβει τι διαβάζει, τότε θα ανατριχιάσει συνειδητοποιώντας ότι τα ΑΦΜ μας και όλα τα προσωπικά φορολογικά στοιχεία όλων μας, βρίσκονται αποκλειστικά στα χέρια των Γερμανών και της τρόϊκας.
Τότε θα μάθει για πρώτη φορά ότι στο λογισμικό της ΓΓΠΣ αποκλειστική πρόσβαση έχουν μόνο οι Βρυξέλλες και όχι η εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση.
Αντίθετα η κυβέρνηση θα αναγκαζόταν να υποκλέψει τα ΑΦΜ μας, προκειμένου να μας προστατέψει με τη δημιουργία ενός παράλληλου ψηφιακού τραπεζικού συστήματος, εξ αιτίας του κλεισίματος των τραπεζών, το οποίο θα έκαναν οι Βρυξέλλες (κυρίως οι Γερμανοί), όταν η κυβέρνηση αποφάσιζε επιστροφή στη δραχμή.
Και όμως πολλούς από  εμάς που μας πειράζει που η ελληνική κυβέρνηση θα υπέκλεπτε τα ΑΦΜ,  δεν μας πειράζει που τα ΑΦΜ μας και όλα τα προσωπικά φορολογικά μας δεδομένα, τα ελέγχουν αποκλειστικά η τρόϊκα, οι Γερμανοί και το ΔΝΤ;
Εκτός εάν το θεωρούμε αυτονόητο.
Tελικά, ότι όλοι είμαστε φυλακισμένοι σε ένα «ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης», το οποίο ελέγχουν απόλυτα οι δανειστές;
Τι είδους εθνική κυριαρχία έχουμε άραγε; Τι είδους δημοκρατία; 2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΟΛΟΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ . ΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Δ. (ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ .
ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΩΝΤΕ ...ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ . ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.
Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ .Ε.Ε ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΕΩΛΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ . ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΛΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΓΚΡΕΞΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΥΡΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...