Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Έβγαλε καροτσάκι τους «Γερμανούς» εισπρακτορες - εφοριακούς από το μαγαζί του.Ένας ροδίτης επιχειρηματίας, το περασμένο Σαββάτο, αρνήθηκε φορολογικό έλεγχο από κλιμάκια εφοριακών και μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ τους εξεδίωξε από το κατάστημά του χωρίς όμως να ρίξει και μερικές ψιλές για να βγάλει το άχτι του.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr το συμβάν καταγράφτηκε σε χωριό της Ρόδου, όταν κλιμάκιο τριών εφοριακών από την γερμανοεντεταλμένη  Οικονομική Εφορία, έφθασε στο κατάστημα και γνωστοποίησε στον ιδιοκτήτη  την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε σχετικό έλεγχο.
Την ώρα εκείνη στο κατάστημα βρίσκονταν ελάχιστοι πελάτες και βλέποντας ο ιδιοκτήτης τους εφοριακούς, ξέσπασε με έντονο τρόπο ζητώντας τους να φύγουν.
Οι εφοριακοί, παρουσία και αστυνομικού που κλήθηκε και βρέθηκε στο σημείο, του ζήτησαν να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και να συνεργαστεί αλλά ο τελευταίος ήταν ανένδοτος και τους ζήτησε να «σηκωθούν και να φύγουν πριν να χάσει εντελώς την υπομονή του».
Ο επικεφαλής του συνεργείου αφού κατέγραψε στην έκθεση ελέγχου τα όσα είχαν προηγηθεί, έδωσε εντολή για αποχώρηση από το συγκεκριμένο κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του οποίου θα βρεθεί τώρα αντιμέτωπος με πρόστιμο που αναμένεται να ξεπεράσει τα 2.500 ευρώ και ενδεχομένως με την ποινική δικαιοσύνη για το αδίκημα της παρεμπόδισης φορολογικού ελέγχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...