Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Έσπευσαν στο σύνταγμα και ζητούν απεγνωσμένα ….το γερμανικό πήδημα.



Σε εξέλιξη προς μεγάλη ικανοποίηση των κολοτουμπιστών Συριζαιων είναι η συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ευρώπη» στο Σύνταγμα με αφορμή τις κρίσιμες διαβουλεύσεις για συμφωνία έως την Κυριακή με προεξάρχοντες το αδελφάτο Μπουμπούκου Λοβέρδου. Οι γερμανοτσολιαδες λένε ότι θέλουν να παραμείνουν στην πλατεία μέχρι να κλείσει  η συμφωνία.
Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Αμαλίας, ενώ νωρίτερα ένταση επικράτησε όταν άγνωστος επιτέθηκε σε δύο φωτογράφους. 
Για να ικανοποιήσει το αίτημα τους ….Εγκρίθηκε με πλειοψηφία η πρόταση της ελληνικής πλευράς προς τους «τοκογλύφους» από το ( για λίγο καιρό ακόμη) Κυβερνητικό Συμβούλιο, όπως επιβεβαίωσε και ο Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ότι σε λίγες ώρες θα κατατεθούν  και στην βουλή τα βασικά σημεία της πρότασης της Ελλάδας στους εταίρους  έτσι ώστε αύριο να συνεδριάσει η ολομέλεια.  Η διαδικασία θα γίνει με τη μορφή του κατεπείγοντος και όπως επισημαίνεται  δεν θα είναι δεσμευτική, δηλαδή οι προτάσεις δεν θα γίνουν Νόμος του Κράτους, αλλά η ψηφοφορία θα γίνει μόνο για την εξουσιοδότηση από τη Βουλή στην διαπραγματευτική ομάδα. Στόχος είναι η Βουλή να εξουσιοδοτήσει Τσίπρα, Δραγασάκη και Τσακαλώτο για να ικετεύσουν τους τοκογλύφους  για αποδοχή της κατάπτυστης πρότασης . 
 Δηλαδή θα κληθούν οι αχαΐρευτοι να ψηφίσουν μια πρόταση για συμφωνία  που… δεν έχει εγκριθεί από τους τοκογλύφους . Είναι τιτανοτεράστιοι.
Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ και πρόκειται να κατατεθεί στο Eurogroup του Σαββάτου.
Τα μέτρα φορούν ένα νέο μνημόνιο 12,5 δις ευρώ.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται τα εξής:
- Προκαταβολή 100% φόρου σε όλες τις επιχειρήσεις.
- ΕΝΦΙΑ το 2016.
- Αύξηση στην εισφορά αλληλεγγύης.
- Αυξήσεις ΦΠΑ σε όλα σχεδόν τα αγαθά.
- Ταχύτατες αποκρατικοποιήσεις με αρκετές δεσμεύσεις
- Νέες υποσχέσεις για πάταξη φοροδιαφυγής τσιγάρων, ποτών κοκ
- Τέλος στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις
- Προώθηση του ενιαίου ταμείου ασφαλίσεων
- Αύξηση εισφορών από μέρους των εργαζομένων και εργοδοτών…

Πρόκειται ουσιαστικά για όλες τις προτάσεις του Γιούνκερ τις οποίες απέρριψε ο ελληνικός λαός στο Δημοψήφισμα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το μνημόνιο 12,5 δις είναι για το άψε  σβήσε των τρεχουσών αναγκών της χώρας. Το Φθινόπωρο ή τέλος αυτής της χρονιάς θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού.

"Η κυβέρνηση Τσίπρα είχε προτείνει για το 3ο Μνημόνιο-Πρόγραμμα σωτηρίας της Ελλάδας, μέτρα 8 δις...
Ο Τσίπρας αρνήθηκε το πρόγραμμα των 8,5 δις της Τρόικας και πρότεινε δημοψήφισμα απόρριψης, που συγκέντρωσε τεράστια αποδοχή...
Τώρα, ο Τσίπρας παρακαλεί για το 3ο Μνημόνιο-Πρόγραμμα των 13 δις... πολύ σκληρότερο από αυτό που απόρριψε ο Ελληνικός λαός...
Αναμένεται συμφωνία σύμφωνα με τις προτάσεις της Τρόικα (13 δις), δυσβάστακτο να μπορέσει να υλοποιηθεί χωρίς την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών και οι Ευρωπαίοι θα καλέσουν στο τραπέζι για συμμετοχή το ΔΝΤ...".

 

Καταλάβατε τι παίζουν τα πρόστυχα κυριολεκτικά Μ.Μ.Ε σε συνεργασία με όλους τους προδότες πολιτικούς ;

 

Mετατρέπουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ. Έρχεται Αρμαγεδδών .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...