Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Μπήκαν σε κυκλοφορία από απόψε οι βαλίτσες του …ΝΑΙ σε όλα, στην βουλή .



Εδώ ένα οικόπεδο η σπίτι  αγοράζεις και πρέπει να ρίξεις χρήμα και μάλιστα χοντρό εάν είναι σε καλό τόπο για να σου το βρουν οι μεσίτες. .
Εάν τώρα θέλεις να πάρεις μία χώρα πόσο πρέπει να ρίξεις στους «μεσάζοντες»; Τίποτα δεν είναι τσάμπα σε αυτή την ζωή . Απλά άλλοι παίρνουν μικρή  αμοιβή,  και άλλοι μεγάλη. Στην προκειμένη ελληνική περίπτωση έχουμε από όλα. Κάποιοι στην βουλή θα γίνουν πάμπλουτοι, και κάποιοι θα αρκεστούν σε κόκκαλο με ολίγο ψαχνό. Γιατί δεν μιλάμε για οικοπεδάκι αλλά για γωνιακό τρίφατσο.
Αύριο πάντως θα δείτε πάνω από διακόσιους «μεσίτες» να συνωστίζονται στο ναι σε όλα κάνοντας την Μερκελ να βγάζει φούσκες. Θα την ξεπαραδιάσουν , αλλά είπαμε… τρίφατσο γωνιακό παίρνει τσάμπα. Να μην πληρωθούν και οι ..μεσίτες;
Μια ζωή ζούμε με την ελπίδα ότι θα έρθει η ώρα να πληρώσουν οι μιζαδόροι οι ξεπουλητές της χώρας , οι λαδωμένοι πολιτικοί και όλο το σινάφι. Όμως αυτοί συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους διότι σε μια χώρα που τα παίρνει όλη η εξουσία τι θα κάνει; Θα γίνει αυτόχειρας; Από την εποχή της αποστασίας του Μητσοτάκη μπήκαν επίσημα οι βαλίτσες στην βουλή και …δεν ξαναβγήκαν .

Ξεπούλησαν τα Ιμια είπαμε θα τους τιμωρήσουμε, πήραν ένα προϋπολογισμό μίζες είπαμε θα τους τιμωρήσουμε, μας έβαλαν στα μνημόνια είπαμε θα τους τιμωρήσουμε, έφεραν τους γερμανούς γκαουλαιτερ είπαμε θα τους τιμωρήσουμε, έστειλαν τους Έλληνες στους κάδους και τα συσσίτια ,είπαμε θα τους τιμωρήσουμε, πετσόκοψαν συντάξεις μισθούς , δικαιώματα,  είπαμε θα τους τιμωρήσουμε. Ποιον όμως να τιμωρήσεις σε ένα ολικά σάπιο σύστημα που είναι σαν την λερναία Ύδρα και με νεκρό τον ..Ηρακλή ;

Τελικά τον μόνο που τιμωρούμε είναι τον… εαυτόν μας και τους απογόνους μας..  

Kαλοφάγωτα και στο λαιμό να σας καθίσουν .    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...