Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Το πόκεμον νόμιζε ότι είχε να κάνει με την «Ελληνική δικαιοσύνη»Στο Δικαστήριο της Λευκωσίας, ο «μαϊμού» καθηγητής ξένων Πανεπιστημίων πού επί ημερών της κατσαπλιάδικης λεχριτοκομπανίας της Τσιπροαριστεράς «ευτύχησε» η Ελλάδα να τον έχει ΥΠΕΞ, Ν.Κοτζιάς, αναγκάστηκε από το σοβαρό Κράτος και Κυβέρνηση της Κύπρου να απολογηθεί αναφορικά με τη διαφορά μεταξύ της Μητρόπολης Κύκκου και Τηλλυρίας και της Ελληνικής Κυβέρνησης σε σχέση με οικόπεδο στη περιοχή Έγκωμης, στη Λευκωσία. Το συγκεκριμένο τεμάχιο γης είχε παραχωρηθεί το 1998 στην Ελληνική Δημοκρατία από τη Μονή Κύκκου υπό τύπο (εμπιστεύματος) για να κτιστεί το οίκημα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο και πρεσβευτική κατοικία.
Ωστόσο αυτό δεν έγινε και όταν η Μονή πληροφορήθηκε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση έψαχνε τελικά αγοραστές για να το… πουλήσει όπως ήταν λογικό προχώρησε και έκανε αγωγή.
Η αγωγή εκδικάστηκε και το Φεβρουάριο του 2017 τό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε απόφαση και δικαίωσε τη Μονή.
Ο Κοτζιάς, δεν κατάλαβε ότι στο σοβαρό Κράτος της Κύπρου τα Δικαστήρια δεν έχουν πολιτικούς προϊσταμένους τύπου Κοντονή-Παππαγελόπουλου-Θάνου κ.τ.λ., ούτε επηρεάζονται από τους Υπουργικούς θώκους πού μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε αντίδικος.
Εκεί η Δικαιοσύνη και η ισονομία αφορά όλους ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου θέσεως.
Ο συνήγορος της Μονής άσκησε τα καθήκοντά του σύμφωνα με τους κανόνες της Πολιτικής Δικονομίας και κατατρόπωσε τον Κοτζιά, ό οποίος μη έχοντας τι να απαντήσει ταύτισε τον εαυτόν του με τον θεσμό της …Ελληνικής Δημοκρατίας…!!!


Έτσι απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου ανέφερε:


«Υπάρχει μία προσβολή στο πρόσωπο μου για τον θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε επί χούντας η Ελλάδα δεν διασύρθηκε με τέτοιο τρόπο».


Σε σχέση δε με την ένταξη του οικοπέδου στο ΤΑΙΠΕΔ ο Ν. Κοτζιάς υποστήριξε ότι έγινε από…γραφειοκρατικό λάθος…!!!
Σε αυτόν τον γραφικό έχει ανατεθεί η Εξωτερική μας πολιτική, η διαφύλαξη της Εθνικής μας ακεραιότητος και αυθυπαρξίας.

Κοντονής: Θα εξετάσουμε την παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου…

 

Αθώα μέλη των ΜΚΟ που μετέφεραν παράνομα τους λαθρόμετανάστες


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περιγελος "η Ελλας",η κυβερνηση της και ο λαος που την ψηφισε δυο φορες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...