Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Έχει…. παρουσία η Χεζμπολλά στην Ελλάδα;


Τα αναφερόμενα από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό θα πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις, πριν είναι αργά, για να μην συμβεί ότι συνέβη στην Βουλγαρία και τρέχουμε καλοκαιριάτικα, με τον τουρισμό στο μέγιστο επίπεδό του.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αναφέρθηκε χθες στις χώρες, που η τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολλά του Λιβάνου και το Ιράν έχουν διεισδύσει και προσπαθούν ή έχουν δράσει. Το ανησυχητικό για μας είναι ότι μεταξύ των χωρών αυτών είναι και η Ελλάδα, κάτι που για πρώτη φορά λέγεται δημόσια. Έτσι λοιπόν η Ελλάδα περιλαμβάνεται, στις χώρες όπου το Ιράν και η Χεζμπολλά έχουν πραγματοποιήσει ή έχουν αποπειραθεί να πραγματοποιήσουν επιθέσεις κατά ισραηλινών στόχων προέβη ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενζαμίν  Νετανιάχου κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου με αφορμή την προχθεσινή τρομοκρατική επίθεση στη Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα:
- Στο σχετικό δημοσίευμα της Yedioth Ahronoth αναφέρεται ότι:
Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός δήλωσε πως το Ιράν και η Χεζμπολλά διεξάγουν μία εκστρατεία παγκόσμιας τρομοκρατίας. «Τρομοκρατικές πράξεις έχουν διαπραχθεί στην Ασία και την Αφρική, καθώς και στην Βόρειο και Νότιο Αμερική. Το Ιράν και η προστατευόμενη του Χεζμπολλά έχουν δράσει [have operated] στην Ινδία, στην Ταϊλάνδη, στην Γεωργία, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ».

- Στην Jerusalem Post αναφέρεται ότι:
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε πως το Ιράν και η Χεζμπολλά επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ινδία, στην Ταϊλάνδη, στην Κένυα, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Τουρκία, στην Γεωργία, στην Ελλάδα, στη Νότιο Αφρική, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ, όπου επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Σαουδάραβα πρέσβη.

- Στην Haaretz αναφέρεται ότι:
Ο Νετανιάχου είπε ότι το Ιράν και η Χεζμπολλά ευθύνονται για έναν αριθμό επιθέσεων και αποπειρών επιθέσεων εναντίον ισραηλινών στόχων στην Ταϊλάνδη, στη Γεωργία, στην Ινδία, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες.

Από GBAL


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...