Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ελεεινέ ΜητσοτακοΚούβελε θυμήσου. Το θέμα Παπαχρήστου, θα είναι η Τιμωρία σου για όλα τα βρώμικα που έχεις κάνει.





Διαβάστε τι δήλωσε ο άνθρωπος που έγινε γαμπρός του Μητσοτάκη για να κάνουν χρήση του μη πολιτικού ονόματος του, για τις μεγάλες αρπαχτές. Δηλαδή ένα πολιτικό ζιγκολό του χειρίστου είδους, το οποίο επέβαλλε η Μπακογιάννη στο σύστημα τοποθετώντας τον σε καίριας θέσεις.  :

"H αθλήτρια με τις δηλώσεις που έκανε παραβίασε μία βασική αξία του ολυμπιακού κινήματος που είναι ο σεβασμός, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα", τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος και πρόσθεσε:

"Είναι το ίδιο ακριβώς όπως το να παραβιάζεις το ευ αγωνίζεσθαι, κάνοντας χρήση αναβολικής ουσίας. Όταν ένας αθλητής παραβιάζει ή δεν πιστεύει σε βασική ολυμπιακή αξία, δεν έχει θέση σε ολυμπιακή ομάδα. Πόσο μάλλον στην ολυμπιακή ομάδα της Ελλάδας, που εμείς διδάξαμε τις ολυμπιακές αξίες και είμαστε εδώ για να τις υπηρετούμε. Δεν είχαμε επιλογές για αυτό το πράγμα".


Ποιος τα είπε αυτά;  Eνας αισχρός φοροφυγάς , ένας άνθρωπος που λέει πως ξέχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ και οι άθλιοι συνοδοιπόροι της γυναίκας του το εξαφάνισαν με αγαστή συνεργασία των αργυρώνητων Μ.Μ.Ε.
Εάν υπήρχε κράτος θα έπρεπε για πάρα πολλούς λόγους με κυριότερο το Πόθεν εσχες της περιουσίας του, να ήταν παρέα με τον AKΗ, και όχι να ηγείται σε καίρια θέση όπως αυτή του αθλητισμού υπηρετώντας την παρέα της ΔΟΕ, που μασάει τα άντερά της εδώ και 100 χρόνια χωρίς να έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη του αρχαίου κόσμου όπου οι βάρβαροι δεν μπορούσαν ούτε καν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Άσε λοιπόν τα περί "ολυμπιακών ιδεωδών" των απατεώνων και πες "ο καθωσπρεπισμός που πρέπει να επιδείξουμε για να κάνουμε τους δήθεν, και η επιχείρηση παραπληροφόρησης του κοσμάκη από τα φλέγοντα θέματα, καθώς και η επιθυμία του φίλου των λαθρομεταναστών ΚΟΥΒΕΛΗ,  επιβάλλει να την αποκλείσουμε"

Έξαλλου που να καταλάβεις εσύ τι θα πει να σου κόβουν το όνειρο με το οποίο ζεις τα τελευταία 10 χρόνια; Εσύ δεν είχες τέτοια προβλήματα... με "ανθρωπισμό". Κινούμενος πάντα, ακόμα και μέσα στα αμπάρια των πλοίων που απόκτησες με οικογενειακές μίζες και άλλο μαύρο χρήμα , έκανες όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα....ως …γαμπρός του… Μητσοτάκη.



Παρακάτω σας παραθέτω την "ηθική" στάση διαφόρων ξένων καθωσπρέπει αθλητριών η οποία δεν τις οδήγησε σε αποκλεισμό αλλά πολλά ελληνικά προδοτικά ΜΜΕ τις εκθείασαν κιόλας.... Θαυμάστε τις καλλίγραμμες αμερικανίδες αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα.... ΕΔΩ
Οι Γερμανίδες σε προθέρμανση για την Ολυμπιάδα στο Playboy... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν τους παιρνει ο χαρος να ξεβρωμισει ο τοπος αμε στο διαολο βρωμοοικογενεια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...