Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Θα κλάψουν …μανούλες με την Μπουρμπούλια.


Σε αναψηλάφηση της υπόθεσης των "Αθηναϊκών Συμμετοχών" προχωρά η δικαιοσύνη μετά την καταδίκη Μπουρμπούλιας και της παρέας της για την υπόθεση Σιγάλα ... Συγκεκριμένα μεταξύ των νέων στοιχείων που έχει η δικαιοσύνη στα χέρια της, αφορούν τον τεχνικό σύμβουλο της πρώην ανακρίτριας ο οποίος ταυτόχρονα παρουσιάζεται σε εταιρία εμπλεκομένου στη φούσκα, ενώ υπάρχουν στοιχεία  που έχει η δικαιοσύνη στα χέρια της  για «εικονική αύξηση κεφαλαίου» των Αθηναϊκών Συμμετοχών  από την ίδια εταιρία του εμπλεκομένου.
Η πρώην ανακρίτρια παζαρεύει ήδη με τη δικαιοσύνη λέγοντας  χαρακτηριστικά «θα τους δώσω όλους. Δεν θα σαπίσω εγώ στη φυλακή και αυτοί να γλεντοκοπάνε με τα εκατομμύρια που κλέψανε»
 Για να θυμηθούμε λίγο το τι συνέβη λέμε ότι ….
Η μετοχή των Αθηναϊκών Συμμετοχών, από 61 δρχ. που είχε στις αρχές του 1997, έφτασε περίπου στις 4.500 δρχ, στις αρχές του 1999. Τον Σεπτέμβριο του 1999 είχε εκτιναχθεί στις 190.000 δρχ. Ενδεδυμένη με τον μανδύα του σοβαρού αναπτυξιακού story, με την εγγύηση μεγάλων και ηχηρών ονομάτων στο μετοχικό της κεφάλαιο, κατάφερε να εγκλωβίσει ένα σωρό κόσμο, ακόμη και σε νούμερα άνω των 100.000δραχμών, γεμίζοντας τους απατηλές προσδοκίες.


Πρωταγωνιστές
Όλοι οι καλοί χωράνε
Β. Θεοχαράκης :Ο βασικός μέτοχός της Δημητριάδης που δέχτηκε την πρόταση εξαγοράς την οποία και αποδέχτηκε μεταβιβάζοντας το 75% της εταιρείας.
Π. Κορλίρας : πρώην διοικητής της Ιονικής Τράπεζας
Τ. Τζαβέλλας : πρώην διοικητής της Κτηματικής Τράπεζας, σήμερα είναι πρόεδρος της Βιοσώλ ( UNIBIOS)
Μ. Κυριακού : ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1, γνωστός σε όλους
Ευ. Μυτιληναίος : ο γνωστός
Αν. Κορασίδης : ο γνωστός
Χρήστος Παπαέλληνας: Κύπριος επιχειρηματίας με παράδοση στο εμπόριο φαρμάκων στη Μεγαλόνησο, εκ των ιδρυτών της Notos Com
Πολ Παπαδόπουλος της LFG : το μυαλό, ο χρηματιστηριακός ενορχηστρωτής της μετοχικής ανόδου.

Εταιρία :
Δημητριάδης με αριθμό μετοχών 3.650.000, όπου τα 2.800.000 ανήκουν στον κ. Θεοχαράκη
Επρόκειτο για μικρή εριοϋφαντουργία με οκτώ συνεχείς ζημιογόνες χρήσεις, απο το1990. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μετοχής που κινήθηκε έντονα ανοδικά,
λόγω προσδοκιών.
Χρόνος που έλαβε χώρα το σκάνδαλο : 1998 - 2000


Δείτε εδώ όλο το ιστορικό της μεγάλης ρεμούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...