Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Καμία πουτανίτσα της νουδου δεν μιλά για αυτό. γιατί την… τσούζει.


Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, κατά τη χθεσινή πολύωρη απολογία του στον ανακριτή, αναφέρθη για πρώτη φορά στο όργιο νοθείας των εκλογών του 2000.   Αποκαλύπτει πως το ΠΑΣΟΚ έφερνε Ρωσοπόντιους από την Κύπρο τους ελληνοποιούσε και τους πλήρωνε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη τον Άκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τσιγγάνους. Τότε ξαφνικά εμφανίστηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 150.000 "Έλληνες" επιπλέον, με δικαίωμα ψήφου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 75.000 ψήφους το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη και να αλλοιωθεί η βούληση του ελληνικού λαού.
Ολόκληρα χωριά στον Έβρο, στην Θεσσαλία, δεκάδες τμήματα στην Β' Αθήνας, ξαφνικά πενταπλασίασαν τους κατοίκους ή τους ψηφοφόρους τους.
Αντέδρασε "χλιαρά" τότε η ΝΔ  αν και είχε όλα τα στοιχεία πράγμα που δείχνει εξωθεν εντολές. Αυτό σημαίνει ότι από τότε ο Καραμανλής ήταν εντολοδόχος. Ο μόνος που αντέδρασε και αυτό έγινε αιτία για την διαγραφή του ήταν ο …Καρατζαφερης που φώναζε σε όλους τους τόνους για την νοθεία.  Η ιστορία επαναλαμβάνεται και τώρα, αφού ο Σαμαράς βγάζει τον σκασμό για την πρόστυχη τότε τακτική, του συνεργαζόμενου  μαζί του πλέον ΠΑΣΟΚ.
Φυλές από όλα τα μέρη του κόσμου, από το Πακιστάν, μέχρι τη Μολδαβία, τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες κλπ είχαν ψηφίσει ως Έλληνες πολίτες.
Πήγαιναν κι ερχόντουσαν δεκάδες επιβατικά αεροσκάφη από Κύπρο και από Βουλγαρία, αλλά και από μυστηριώδεις εταιρείες τσάρτερ σαν αυτές που χρησιμοποιεί η CIA για τις "δουλειές" της το Σάββατο πριν τις εκλογές και ολόκληρη την Κυριακή μέχρι που έκλεισαν οι κάλπες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...