Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Έλα ρεεε να σοβαρευτούμε λίγο. Ο… Μπουτάρης το είπε.


Όταν μιλά το κρασί δεν πρέπει να υπάρχει παρεξήγηση. Ο άνθρωπος είναι τελείως Γκάου. Αν τον κεράσεις δυο ουίσκι  γίνεσαι ο καλύτερος φίλος του. Γιατί τον παίρνεται στα σοβαρά. Επειδή πιάστηκαν κότσοι οι Θεσσαλονικείς και τον έβγαλαν δήμαρχο; Ε και ; Και τον Τσοχατζόπουλο είχαν βγάλει βουλευτή… επανειλημμένως.


Στη φυλακή, κατά τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρη έπρεπε να βρίσκονται τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής, δίνοντας έτσι (και μάλιστα από τηλεοράσεως) συνέχεια στη βεντέτα του  με τη Χρυσή Αυγή.
Οι Χρυσαυγίτες με τη σειρά τους επιτέθηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης (να σημειώσω με την ευκαιρία αυτή ότι προσφάτως ο κ. Μπουτάρης αναδείχθηκε ως ένας από τους τρεις επιτυχημένους δημάρχους στην Ελλάδα), με αφορμή την πρόθεσή του να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες στη Βόρεια Ελλάδα Ελλήνων και βουλγάρων αστυνομικών.

Σε ανακοίνωσή τους οι Χρυσαυγίτες προειδοποίησαν τον κ. Μπουτάρη ότι εάν δεν ανακαλέσει την απόφασή του τότε «θα σηκωθούν σφαγιασθέντες Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι». Τι απάντησε ο δήμαρχος; Οτι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα που πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...